Vantaalle ensimmäinen Ruohonjuuri

Kauppakeskus Jumboon Vantaalle avataan Ruohonjuuren myymälä perjantaina 1.2. Lähtökohdat uudelle myymälälle ovat sangen suotuisat, koska minnekään muualle Ruohonjuurta ei ikinä ole toivottu niin paljon kuin Vantaan Jumboon.
Vantaalle ensimmäinen Ruohonjuuri

Pari päivää ennen avajaisia tunnelma on myymälässä suorastaan riehakas.

- Meillä on 209 neliömetrin laajuudelta upeita, kestävän elämäntavan iloisia puolia edustavia laatutuotteita. Hyllymme suorastaan notkuvat hyvän elämän eväitä lattiasta kattoon saakka. Henkilökunta on uudesta myymälästä fantastisen innostunutta - olo on itsellänikin melkein kuin maailmanvalloittajalla, Jumbon Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Marika Auersalmi tohkeilee.

Alkuvaiheessa Jumbon Ruohonjuuri työllistää seitsemän ihmistä, jotka asiantuntemuksellaan hurmaavat Jumbon asiakkaat ja muuttavat maailmaa paremmaksi tuote kerrallaan.

Erityisen ylpeitä Jumbon Ruohonjuuressa ollaan luonnonkosmetiikkavalikoimasta, joka Auersalmen mukaan on kauppakeskuksen edustavin, laajin ja monipuolisin.

-  Yhteishenki Jumbon kauppakeskuksen yrittäjien kesken on mainio. Jätelaiturillakin moni on hymyillen toivottanut meidät tervetulleeksi, Ruohonjuuri-hupparissa arkisiakin asioita edistänyt myymäläpäällikkö kehuu.

Myös asiakkaat odottavat Jumbon Ruohonjuuren avautumista malttamattomina.

Myymälän ovea on kopisteltu taajaan ja ikkunabanderollien raoistakin käydään vilkuilemassa harva se tunti.

- Nyt myymälän rakennuksen loppusuoralla on hienoa nähdä, miten betonipölyn keskeltä kuoriutuu varsinainen helmi. Muiden Ruohonjuuri-myymälöiden tuotesuosioon perustuvalla valikoimalla aloitetaan mutta niin myymälää kuin sen valikoimaakin tullaan aktiivisesti muokkaamaan juuri Jumbon asiakkaiden toiveiden perusteella, Auersalmi linjaa.

Jumbon Ruohonjuuri avaa ovensa perjantaina 1.2. klo 9.00, runsaiden avajaistarjousten ja -tarjoiluiden siivittämänä. Vantaan ensimmäistä Ruohonjuurta tullaan juhlimaan koko helmikuun ajan.