Tapiola sai vihdoin oman Ruohonjuuren

Kauppakeskus Ainoan eilen avattu Ruohonjuuri hurmasi asiakkaat välittömästi. Ensi viikolla keskitymme valloittamaan Tukholmaa toisen Happy Food Store -myymälän avaamisen myötä.
ruohonjuuri ainoa Tapiola
- Avajaiset menivät aivan ihanasti ja lukuisat asiakkaat olivat tohkeissaan siitä, että Ruohonjuuri löytyy vihdoin Tapiolasta. Moni oli jo vuosikausia odottanut Ruohonjuurta näppärällä sijainnilla, joten nyt toiveet toteutuivat ja puotiin pääsee jatkossa useammin ja helpommin, myymäläpäällikkö Sanna Mansala riemuitsee.

Ruohonjuuri Ainoa Tapiola
Myös Ainoan Ruohonjuuren henkilökunta on uudesta isosta ja avarasta puodista innoissaan ja alkumetrien suosioon ollaan erittäin tyytyväisiä. 

Ruohonjuuri Ainoa Tapiola
Ainoan puodin poppoo koostuu sekä vanhoista Ruohonjuuri-konkareista että uusista tekijöistä. Poikkeuksellisen monella ruohonjuurelaisella on yrittäjätaustaa -  kokemusta löytyy niin sirkka-alan toiminnasta, hierojan ammatista kuin toimittajan työstäkin. Yritystä on pyöritetty heidän toimestaan jopa Syyriassa saakka.
Ruohonjuuri Ainoa Tapiola

- Toivotan kaikki tervetulleeksi uuteen myymäläämme kokemaan ilon ja elinvoiman, jonka taatusti aistii heti myymälän ovelta saakka. Ainoan Ruohonjuuri on aivan omanlaisensa kauppa, jonne kannattaa pistäytyä kauempaakin. 
Ruohonjuuri Ainoa Tapiola

Viime viikolla avattiin Ruohonjuuren Triplan myymälä ja ensi viikolla päivänvalon näkee Ruohonjuuren toinen, Happy Food Store-niminen Ruotsin-myymälä. Liljeholmstorget Galleria -kauppakeskukseen 1.11. avattava puoti vie luonnonkosmetiikan ja terveystuotteiden ilosanomaa rinta rottingilla trenditietoisille tukholmalaisille. Ensimmäinen Happy Food Store -myymälä avattiin vuoden 2018 tammikuussa Sveavägenille. Tämä Ruotsin-valloituksen aloittanut lippulaivamyymälä kasvattaa suosiotaan jatkuvasti.

Lisätietoa:

Johanna Koskinen, markkinointipäällikkö, Ruohonjuuri Oy, p. 050- 337 0072, johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi

Sanna Mansala, myymäläpäällikkö, Ruohonjuuri Ainoa, p. 044-736 8157, sanna.mansala@ruohonjuuri.fi