Päivi Paltola aloittaa Ruohonjuuren toimitusjohtajana kesäkuun alussa

Yli kahdenkymmenen vuoden ajan Ruohonjuuren toimitusjohtajana työskennellyt Arto Ranta-aho jää eläkkeelle ja hänen seuraajanaan aloittaa 1.6.2021 Päivi Paltola.
Päivi Paltola aloittaa Ruohonjuuren toimitusjohtajana kesäkuun alussa

Päivi Paltolan tie Ruohonjuureen kulki asiakkuuden kautta: Ruohonjuuren pitkäaikaisena asiakkaana hän on aina iloinnut myymälöiden lämpimästä tunnelmasta, loistavasta asiakaspalvelusta ja alati uusiutuvasta tuotevalikoimasta. Paltola kokee myös Ruohonjuuren arvot itselleen tärkeiksi. Ruohonjuuren kaikkea toimintaa ohjaavat arvot ovat ekologisuus, vastuullisuus, innovatiivisuus, positiivisuus ja ihmislähtöisyys.

Ruohonjuuren toimitusjohtajana aloittavalla Paltolalla on vankka kokemus työstä tunnettujen pohjoismaisten brändien (kuten Lumene, Iittala, Royal Copenhagen ja Marimekko) myymäläliiketoiminnan ja verkkokaupan johtamisesta kansainvälisesti. Tämä antaa Paltolalle vahvan pohjan Ruohonjuuren brändin ja myymäläkokemuksen kehittämiseen.

Päivi Paltolan mielestä Ruohonjuuren tarina ja arvomaailma luovat erinomaiset lähtökohdat vielä entistäkin ehommalle tulevaisuudelle.

- Ruohonjuuri on kasvanut Suomessa hienosti, ja sen ammattitaitoinen ja luova henkilöstö on erittäin sitoutunut yhtiöön. Kestävän hyvinvoinnin rakentaminen vastuullisen liiketoiminnan kautta on minulle tärkeä asia, ja uskon yhteistyön voimaan. Monimuotoisena tiiminä voimme kehittää yhä parempia hyvinvoinnin palveluja asiakkaiden tarpeisiin myös kansainvälisesti. Näistä lähtökohdista on erittäin hyvä aloittaa toimitusjohtajana Ruohonjuuressa, Paltola toteaa.

Päivi Paltolan tie Ruohonjuureen kulki asiakkuuden kautta: Ruohonjuuren pitkäaikaisena asiakkaana hän on aina iloinnut myymälöiden lämpimästä tunnelmasta, loistavasta asiakaspalvelusta ja alati uusiutuvasta tuotevalikoimasta.

Toimitusjohtajan vaihtuminen on iso muutostilanne Ruohonjuuressa ja tärkeää onkin, että Ruohonjuuren arvot ja yrityskulttuuri säilyvät kantavina voimina uudelle aikakaudelle. Tämän varmistamiseksi vuonna 2022 eläköityvä Ranta-aho valmentaakin senior adviserin ominaisuudessa Paltolaa uuteen tehtävään vajaan vuoden ajan.

Arto Ranta-aho jättää toimitusjohtajan pestin seuraajalleen kiitollisin ja luottavaisin mielin:

- Olen saanut yli kahdenkymmenen vuoden ajan tehdä Ruohonjuuressa merkityksellistä ja menestyvää bisnestä edelläkävijänä ja hienojen ihmisten kanssa. Nyt on oikea aika antaa viestikapula uudelle toimitusjohtajalle.