Itäkeskuksen Ruohonjuuri muuttaa parempiin tiloihin

Itäkeskuksen Ruohonjuuri muuttaa elokuun alussa uusiin, avarampiin tiloihin Itiksen kauppakeskuksen sisällä. Uusi, uljaampi myymälä avataan perjantaina 6.8. klo 10 kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen, “paraatipaikalle” Halosen ja Finnkinon väliin.
Itäkeskuksen Ruohonjuuri muuttaa parempiin tiloihin

- Asiakkaidemme ja henkilökuntamme pitkäaikaiset toiveet toteutuvat, kun puotimme saa hurjasti lisää tilaa, Itäkeskuksen Ruohonjuuren myymäläpäällikkö Laura Lepistö toteaa iloisena.

Lepistö kertoo asiakkaiden kiitelleen jo etukäteen lisätilan ohella myös uutta, keskeistä sijaintia.

-Uskon, että helpomman saavutettavuuden ansiosta myymäläämme saapuu kosolti uusiakin kasvoja, hän toteaa.

Itäkeskuksen Ruohonjuuressa asiakkaina on poikkeuksellisen suuri määrä lapsiperheitä, joiden asiointia nykyisen myymälän ahtaahkot käytävät ovat haitanneet.

- Muuton jälkeen puodissamme on ilo käydä ostoksilla myös lastenrattaiden kanssa, Laura Lepistö iloitsee.

Lepistö korostaa, että kaikki hyvät asiat muuttavat vanhasta myymälästä uuteen henkilökunnan mukana: ilo, into ja henkilökohtainen asiakaspalvelu. Tuotevalikoimaa päästään kasvattamaan nykyisestä, joten entistäkin useampi tuotetoive saadaan jatkossa toteutettua.

Myös Ruohonjuuren toimitusjohtaja Päivi Paltola on tyytyväinen Itäkeskuksen myymälän uusiin tiloihin. 

- Nykyinen myymälämme on kompakti, mutta liiketilan pienuus on rajoittanut tuotevalikoimaa. Myös saavutettavuus paranee merkittävästi - aiemmin myymälämme piti tietää, että sen löysi.

Ruohonjuurta on pukannut Itiksen kauppakeskuksesta jo vuodesta 2009 lähtien ja matkamme varrelle on mahtunut jo parikin muuttoa. Näin keskeisellä paikalla ei Ruohonjuuri ole aiemmin Itiksen kauppakeskuksessa sijainnut. Ei olekaan ihme, että sekä asiakkaat että henkilökunta ovat muutosta tohkeissaan.

Syksyä kohti toiveikkain mielin

- Ruohonjuuri on pystynyt pitämään kaikki myymälät auki ihan koko korona-ajan, mikä on erikoiskaupalle melko poikkeuksellista, Paltola kertoo kiitollisena.

Ruohonjuuressa suunnataan toiveikkaana syksyyn. Henkilökunta ja asiakkaat odottavat poikkeusaikojen päättymistä ja sen mahdollistamia myymälätapahtumia ja muita merkityksellisiä kohtaamisia.