Whamisa - korealainen kosmetiikka kohtaa luonnonkosmetiikan

Korealainen kosmetiikka on yksi tämän hetken trendeistä luonnollista kauneutta korostavien tuotteiden saralla. Tutustu Whamisa-tuotesarjaan ja ihastu itsekin!
Whamisa korealaista luonnonkosmetiikkaa

Ruohonjuuren valikoimiin viime vuoden loppumetreillä astelleen Whamisa Skincare –tuotesarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista, fermentoitua luonnonkosmetiikkaa.

Luonnonkosmetiikkalaatuisessa, innovatiivisessa Whamisa-sarjassa yhdistyvät korkea teknologia, pitkän linjan tuote- ja kehitystyö, huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Erikoisuutena mainittakoon se, että kaikki Whamisan tuotteet ovat täysin vedettömiä - ja siten raaka-aineiltaan ns. “täyttä tavaraa”.  Tuotteiden vedettömyys tekee sarjan tuotteista raaka-aineiltaan arvokkaita - ja huikean riittoisia.

Huipputrendikkään sarjasta tekee myös se, että tuotteisiin käytetyt raaka-aineet on fermentoitu eli maitohappokäytetty. Fermentointi tehostaa ja voimistaa raaka-aineiden vaikutusta sekä parantaa vaikutusten kestoa.

Whamisa Kelp-naamio

Ammattilaisten Vivaness-luonnonkosmetiikkamessuilla viime vuoden parhaaksi kosmetiikkauutuudeksi valittu Kelp-naamio kohosi oitis Ruohonjuuren asiakkaiden suursuosikiksi.

Kovasti kuuluisuutta kahminut Kelp-merilevänaamio on valmistettu 32  luomuainesosasta. Se sisältää runsaasti ihon nuorekkuutta ja terveyttä ylläpitäviä ravintoaineita ja algiinihappoa. Kliinisesti testattu naamio vähentää juonteita ja turvotusta, supistaa huokosia, kirkastaa ja parantaa ihon sävyä. Whamisan Kelp-merilevänaamio kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, jopa 72 tuntia. Nappaa tämä naamio kuivan ihon kaveriksi!

 

Osta Whamisan tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>