Mossa – hinta-laatusuhteeltaan laajalti ylistetty ihonhoitotuotesarja

Suureen suosioon ampaisseiden luonnonkosmetiikkalaatuisten Mossa-tuotteiden raaka-aineina on käytetty pohjoisessa kasvaneita marjoja. Testaa ja ihastu!
Mossa Vitamin cocktail

Mitä jos ajattelisit ihostasi… kuten ajattelet ruoasta!? Massiivinen ruokateollisuus käyttää nykyään kahmalokaupalla synteettisiä raaka-aineita muun muassa halvempien tuotantokustannuksen ja paremman säilyvyyden saatavuttamiseksi. Mutta mistä johtuu se, että huippuravintoloiden keittiöstä nämä keinotekoiset ja “kopeloidut” raaka-aineet loistavat poissaolollaan? Ehkäpä siitä, että huippukokit tietävät, että tuoreet ja laadukkaat ainekset ovat erinomaisen aterian ydin!

Resepteissään he eivät käytä keinotekoisia makeutusaineita tai paksunnosaineita, sillä oikeat mausteet ja tuoreet yrtit muodostavat hienostuneemman ja ainutlaatuisemman makujen kirjon.

Myös luonnolliset, luomulaatuiset ihonhoitotuotteet ovat tehokkaampia siitä simppelistä syystä, että ne on valmistettu paremmista raaka-aineista. Juuri tämä ajatus on ollut lähtökohtana Ruohonjuuren asiakkaiden keskuudessa suureen suosioon kohonneen Mossa-luonnonkosmetiikkasarjan suunnittelussa.

Mossa-sarja on hinta-laatusuhteeltaan laajalti ylistetty ihonhoitotuotekimara, jonka tuotteiden raaka-aineina on käytetty pohjoisessa kasvaneita marjoja niiden korkean aktiiviainepitoisuudensa ansiosta.

Pohjoisten alueiden pitkät, kylmät ja pimeät talvet tekevät olosuhteista sellaiset, että marjojen on lähes mahdotonta selviytyä. Vuosien saatossa kehittyneiden selviytymiskeinojen ansiosta monet marjat ovat pystyneet sopeutumaan vaativaan ilmastoon. Ne keräävät lyhyen kesän aikana energiaa ja erilaisia ravinteita, kuten vitamiineja ja antioksidantteja, tiivistyneeseen muotoon uskomattomia määriä, Mossalta kerrotaan

Tiesitkö muuten, että ihan kaikilla Mossa-sarjan tuotteilla on anti-ageing –vaikutus sisältämiensä ainesosien korkean antioksidanttipitoisuuden ansiosta?

Sarjan kirkkaimpana tähtenä komeilee monen mielestä Vitamin Cocktailiksi nimetty kasvoöljy, jonka aineksina paistattelee kymmenen tehokasta kasviöljyä yhdessä ihoa tehokkaasti ravitsevan monivitamiiniseoksen kanssa. Hehkun ja kosteuden iholle käden käänteessä palauttava kasvoöljy on yksi Ruohonjuuren suosituimmista luonnonkosmetiikkatuotteista - eikä lainkaan syyttä!

Osta Mossa-sarjan tuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>