Anna inkiväärin iskeä – inkiväärin hyödyt terveyden tukena

Tässä personal trainer Samuli Tolvasen vinkit inkiväärin iloihin - lue ja innostu itsekin!
Inkiväärin hyödyt

Inkivääri on yksi niistä supermausteista, joita sinun ehdottomasti kannattaa hyödyntää ruokavaliossasi joko lisäravinteena tai mausteena.

Inkivääri helpottaa tulehduksia, edistää vastustuskykyä, hoitaa niveliä, tasapainottaa verensokeria sekä parantaa ruoansulatuselimistösi toimintaa.

Tasainen verensokeri on erityisen tärkeä asia silloin, kun haluat ylläpitää keskittymiskykyäsi ja optimoida vireystasosi koko päivän ajan. Jos verensokerisi ei pysy tasaisena, ovat seurauksena mm. mielihalut sokeripitoisia ruokia kohtaan. Verensokerin heilahtelut heikentävät myös tiedonkäsittelyä vaativista hommista suoriutumista.

Tutkimuksissa on havaittu inkiväärin sisältämän aktiivisen ainesosan, gingerolin, kiihdyttävän aineenvaihduntaa. Toisin sanoen rasvanpolttosi tehostuu inkiväärin avulla.

Inkiväärin on myös todettu vähentävän ylimääräistä estrogeenia elimistöstäsi. Liiallinen estrogeenin tuotanto voi vaikuttaa esimerkiksi rasvan kertymiseen jalkoihin tai pakaroihin. Lisäksi voit tuntea olosi väsyneeksi ja kärsiä muistiongelmista tai motivaatiotasojen ylläpidosta. Liiallinen estrogeenin tuotanto elimistössä voi vaurioittaa lisäksi hormonitoimintaasi ja testosteronin riittävää tuotantoa. Sopiva testosteronin eritys niin naisilla kuin miehilläkin innostaa elämään! Se on myös avaintekijä myös silloin, jos tavoitteenasi on kiinteytyä ja pudottaa painoa.

Nappaa lisää vinkkejä hyvinvointisi tueksi Personal Trainer Samuli Tolvasen Facebook-sivulta.

Osta inkiväärituotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>