Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuri Jumbo avattiin suuren suosion siivittämänä

Asiakkaidemme pitkäkestoinen kampanja tuotti tulosta: Jumbon Ruohonjuuri avattiin vihdoin ja viimein.
ruohonjuuri jumbo

- Päällimmäisenä tunnelmissamme ovat iso into ja kiitollisuus. Asiakkaamme ovat olleet vilpittömän onnellisia Vantaan ensimmäisen Ruohonjuuren avaamisesta. Myös me Ruohonjuuressa olemme sekä vaikuttuneita että ylpeitä asiakkaistamme, jotka ovat jo vuosien ajan sinnikkäästi ja systemaattisesti auttaneet tietämme kohti Jumboa, myymäläpäällikkö Marika Auersalmi iloitsee Ruohonjuuri Jumbon avajaisista.

- Asiakassuosio on heti aamusta lähtien ollut suuri. Etenkin avajaistarjouksessa komeilleet kookosöljyt, chia-siemenet ja hyaluronihapposeerumi ovat menneet kuin kuumille kiville.

Suomen kauneimmaksi kaupaksikin heti tuoreeltaan kehuttu Jumbon myymälä on Ruohonjuuren kolmastoista putiikki Suomessa. Tämän lisäksi Ruohonjuurella on Happy Food Store-niminen myymälä Tukholman keskustassa.

- Jumbon Ruohonjuuri on visuaalisesti ja toiminnallisesti upea kauppa. Se on Ruohonjuuren moniosaavan tiimin taidonnäyte. Laadukkaat tuotteemme ovat nyt tosiaan arvoisessaan ympäristössä, Ruohonjuuren toimitusjohtaja Arto Ranta-aho kiittelee.

Jumbon Ruohonjuuri avattiin tänään perjantaina 1.2.2019 klo 9.00. Tätä edelsi asiakkaidemme vuosikausia kestänyt toivevyöry, jonka sisukkaana pyrkimyksenä oli saada Jumboon Ruohonjuuren myymälä. Ruohonjuuressa onkin asiakastoiveiden täyttämiseksi tehty myymälän avaamista pohjustavaa työtä jo vuosien ajan. Vihdoin voimme toivottaa asiakkaat tervetulleiksi Vantaan ensimmäiseen Ruohonjuureen.