Ruohonjuuri Jumbo, Vantaa

NYT OSTOKSET KÄTEVÄSTI OVELTA! Soita “ostoslistasi” myymäläämme, niin keräämme tuotteet valmiiksi! Ostokset odottelevat hakijaa myymälässämme ja ne saa siis näppärästi mukaansa heti maksamisen jälkeen. 

ERIKOISTUNNIT RISKIRYHMIIN KUULUVILLE: Kaikissa myymälöissä ensimmäinen aukiolotunti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin on varattu erityisesti riskiryhmiin kuuluville asiakkaillemme.

Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuri palvelee isolla ilolla kauppakeskus Jumbossa

 

Ruohonjuuri Jumbo

Ruohonjuuri Jumbo

ROHKEASTI PAREMPAAN PÄIN – Ruohonjuuri Jumbo on Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuren myymälä, joka palvelee nyt kauppakeskus Jumbossa isolla ilolla!

Minnekään eivät koskaan ole asiakkaamme yhtä hartaasti Ruohonjuuren myymälää toivoneet kuin kauppakeskus Jumboon. Lukuisien asiakastoiveiden tuloksena Vantaan ensimmäinen Ruohonjuuri avasikin ovensa helmikuun 2019 alkupuolella!

Meiltä löydät laajan valikoiman luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, superfoodeja ja luomutuotteita terveytesi tueksi – tervetuloa luomullisille ostoksille!

Myymäläpäällikkö: Pia Airaksinen pia.airaksinen@ruohonjuuri.fi

Ruohonjuuri Jumbo

Ruohonjuuri Jumbo

Ruohonjuuri Jumbo valikoima

Jumbon Ruohonjuuressa tapahtuu:

  • 21.8.2020 klo 13-18 – Puhdistamon superfoodit – maistatuksessa energiajuomat persikka ja bergamotti, sekä kollageenipatukat
  • 23.9.2020 klo 16-19 – Kofeiinittomat iltakahvit Ruohonjuuressa, tule maistelemaan!
  • 22.10.2020 klo 13-18 – Kanta-asiakaspäivä Jumbon Ruohonjuuressa: Valmista itse luonnonkosmetiikkaa!
    Tule valmistamaan ilmaiseksi itsellesi huulirasva tai kasvonaamio ruohonjuurelaisten opastuksella.  Vapaa pääsy, tervetuloa!

Ruohonjuuri Jumbo