Ruohonjuuri Mansku, Helsinki

Arkisin 9-21

Lauantaina 9-19

Sunnuntaina 12-18

Mannerheimintie 7

00100 Helsinki

Reittiohje
030 621 9010

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

Myymälän poikkeusaukioloajat

Pääsiäisen aukioloajat
pe 7.4. 12-18
la 8.4. 9-19
su 9.4.12-18
ma 10.4.12-18

Ruohonjuuri Kamppi, Helsinki

Olet sydämellisesti tervetullut ostoksille!

Myymälämme henkilökunnalla on yksi yhteinen tavoite – palvelemme asiakkaita suurella sydämellä. Hyvästä elämästä ja kestävistä valinnoista innostunut ja jatkuvasti kouluttautuva myymälän väki etsii tarpeisiisi sopivat vaihtoehdot niin arkeen kuin juhlaan. 

Uutena asiana ovat kuukausittain myymälässämme järjestettävät tapahtumat. Elämysten lisäksi tavoitteena on antaa ajattelemisen aihetta, sillä on monta iloista tapaa tuoda hyvää omaan, toisten ja maapallon elämään. 

Myymälämme on esteetön . Luonnonkosmetiikkaosastolle pääsee henkilönostimella, johon mathuu toki myös tuplaleveät lastenrattaat. Opaskoirat ovat tervetulleita, muut koirat pyydämme jättämään myymälän ulkopuolelle. Voit pyytää henkilökuntaamme koirasi seuraksi. Tervetuloa! 

Koko tiimin puolesta toivottelee myymäläpäällikkö Emma (emma.lytta@ruohonjuuri.fi).

Ruohonjuuri Mansku on ketjun suurin ja kaunein!

Ruohonjuuri Manskun tiimi valmiina palvelukseen

Maaliskuussa 2022 avattava myymälä on kaikkien aikojen suurin Ruohonjuuren myymälä. Lippulaivamyymälämme yhdistää Kampin ja Kaivopihan huippuammattilaiset. Lähes 700 neliön myymälästä löydät kaikki valikoimassa olevat tuotteemme, noin 7000 artikkelia.

Erityisen innoissamme olemme kauniista luonnonkosmetiikan maailmasta. Vaihtuvat teemakokonaisuudet esittelevät tuotteiden kirjoa kootusti samalla kuin luonnonkosmetiikasta innostunut henkilökuntamme auttaa löytämään tarpeen mukaiset tuotteet. 

 

Ravintolisät on koottu nyt omaksi alueekseen. Ravitsemusterapeutti on myymälässä tiettyinä päivinä kertomassa vinkit ja ohjeet. Seuraa myymälämme tapahtumasivua!  Luomuherkkujen ja tarkasti valittujen elintarvikkeiden lisäksi unohtaa ei sovi ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja myös kodin puhdistamiseen ja erilaisia zero waste -vaihtoehtoja. Tehdään yhdessä kestävä tulevaisuus!

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Ole Hyvä -tuotteiden täyttöpalvelu

Ruohonjuuren Manskun myymälässä voit uudelleen täyttää Ole Hyvä -pesuainesarjan tuotteita. Ole Hyvä -pesuaineilla puhdistat hellävaraisesti ja samalla tehokkaasti sekä kodin että kehon. Ole hyvä -tuotemerkki on kotimainen ja tuotteet ovat vegaanisia, biohajoavia sekä ympäristöystävällisiä. 

Valikoimissamme ovat seuraavat Ole Hyvä -sarjan pesuaineet: pyykinpesu, pyykkietikka, astianpesu, käsipesu, suihkugeeli, shampoo ja hoitoaine.

Palvelut Ruohonjuuren myymälässä

Tilaa netistä ja nouda myymälästä!

Ruohonjuuren verkkokaupan tilaukset voi myös noutaa meiltä myymälästä, jolloin sinun ei tarvitse maksaa tilauksen toimituskuluja. Valitse tilausvaiheessa nouto Manskun myymälästä, niin saat haluamasi tuotteet kätevästi kassalta.

Tutustu myymälämme Instagramiin!