Luonnonkosmetiikan uutuuksia

Asiakkaiden toiveiden ansiosta luonnonkosmetiikkavalikoimamme on laajentunut entisestään. Nyt esittelemme osan uljaista uutuuksistamme!
luonnonkosmetiikka uutuudet ruohonjuuri

Ruohonjuuren hyllyille sekä verkkokauppamme valikoimiin on hiljattain antautunut niin kotimaisia uutuuksia luonnonkosmetiikan saralla kuin maailmallakin mainetta niittäneitä hittisarjoja. Tutustu ja tykästy itsekin!

Neal’s Yard Remedies

Neal’s Yard Remedies on yksi Englannin vanhimmista luonnonkosmetiikkayrityksistä - todellinen ekotuotteiden pioneeri. Neal’s Yard Remedies -yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1981, Lontoon Covent Gardeniin.

Neal’s Yard Remedies -sarjan kantavana ajatuksena on valmistaa ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavia, luomuviljellyistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Korkealaatuisia huippuraaka-aineita hyödyntävällä sarjalla onkin Soil Association- sertifikaatti, joka valvoo tarkasti luomuaineiden osuuksia; tuotteiden aineksista vähintään 95 % on luomuviljeltyjä.

Neal’s Yard Remedies on yrityksenä niittänyt mainetta myös eettisyytensä, ekologisuutensa ja läpinäkyvyytensä ansiosta. Kaikki tuotteensa valmistetaan Englannissa omassa ekologisessa tehtaassa ja suurin osa käytetyistä kasveista viljellään luomulaatuisesti itse.

Neal’s Yard Remedies - tuotteet saavat tehonsa laadukkaista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä, joilla on ihonhoidon ohella vahvat aromaterapeuttiset vaikutukset.

TSEKKAA TÄMÄ: Bee Lovely -käsivoide

Ahkerien brittimehiläisten valmistamasta hunajasta tehonsa ammentava Neal's Yard Remedies -käsivoide taikoo karheatkin kädet kuntoon - ja pelastaa samalla mehiläisiä!

Tiesitkö, että Bee Lovely -tuotteista lahjoitetaan yli 10 000 puntaa vuodessa mehiläisten pelastamiseen? Jokainen ostettu Bee Lovely -tuote tuuppaa siis maailmaa pikkuisen parempaan suuntaan.

Osta Neal's Yard Remedies -tuotteita >>

Murumuru

Luonnonkosmetiikkaa Helsingin Herttoniemestä: Murumurun luonnonkosmetiikkalaatuiset tuotteet ovat ekologisia, vegaanisia, puhtaita, selkeitä valintoja. Älä anna tuotteiden vaatimattoman ulkonäön hämätä - sisältö ratkaisee! Murumuru-sarjan tuotteet ovat laadukkaita valintoja - ilman turhaa hypetystä!

Murumurun tuotteiden raaka-aineina komeilee katras suomalaisia kasviuutteita ja -öljyjä. Nimensä sarja on saanut tuotteiden sisältämästä, ihoa hoitavasta murumuru-voista.

TSEKKAA TÄMÄ: Murumuru: Hoitosalva

Murumurun Hoitosalva sopii apuriksi melkein vaivaan kuin vaivaan! Monikäyttöinen mahtisalva on pakattu Suomessa kehitettyyn 100% biohajoavaan Sulapac®-pakkaukseen.

Hurmaavan tuoksuinen hoitosalva levittyy helposti ja imeytyy ihoon nopeasti. Se ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa tehokkaasti.

Osta Murumuru-tuotteita >>

 

Oilixia

Oilixia-luonnonkosmetiikkasarja on siis kunnianosoitus upeimmille ja ainutlaatuisille kasviperäisille öljyille ja uutteille, joihin brändin perustaja Alexandra Janson tutustui taannoin ympäri maailmaa matkatessaan.

Alexandra Jansonia kiehtoi erityisesti tapa, jolla ihmiset eri puolella maailmaa valjastivat paikallisia raaka-aineita kauneudenhoitorituaaleihinsa ja tuotteisiinsa. Osa luonnon antimista oli ainutlaatuisen tehokkaita, muttei kuitenkaan laajalti tunnettuja. Mitä enemmän Alexandra uppoutui näiden erityislaatuisten kasvien ja yrttien kiehtovaan maailmaan ja mitä paremmin hän oppi ymmärtämään niiden korvaamattoman arvon, sitä enemmän hän halusi tehdä jotain keräämällään tiedoilla. Näin syntyi luonnonkosmetiikkasarja Oilixia.

Oilixia valmistetaan Iso-Britanniassa, jossa tuotanto tapahtuu suurella sydämellä ja vankkumattomalla ammattitaidolla, pienissä erissä tuotteiden tuoreuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Oilixian kaikki tuotteet sisältävät intensiivisiä ja usein harvinaisia ainesosia, jotka on kerätty paikallisilta tuottajilta ympäri maailmaa. Kaikki tuotteiden korkealaatuiset ainesosat ovat 100% luonnollisia tai luonnollisesti johdettuja, ja niistä jokainen on huolella valittu luomaan hullaannuttavia tuotteita ja aikaansaamaan tuloksia, joita iho todellakin rakastaa.

TSEKKAA TÄMÄ: Oilixia: Gummy Cleanser (Australian Kakadu Plum Gummy -puhdistusaine)

Oilixia-sarjan ylivoimainen hittituote on trendikäs Australian Kakadu Plum Gummy Cleanser ("purkkaputsari"), jonka puhdistusteho on vertaansa vailla! Tämä putsari poistaa vahvankin meikin täydellisesti mutta hellävaraisesti - ihoa rahtustakaan kuivattamatta.

Suuren suosion saavuttaneen mahtiputsarin ainutlaatuinen koostumus on helppokäyttöinen yhdistelmä puhdistusgeeliä, –öljyä sekä –balmia. Juuri tämä tekee tästä purkkaputsariksikin" kutsutusta tuotteesta erinomaisesti sopivan kaikille ihotyypeille.

Osta Oilixia-tuotteita >>

Kaurilan sauna

Kaurilan saunan kotimainen, luonnon aarteista käsityönä valmistettu luonnonkosmetiikka on eettinen ja ekolologinen valinta.Hajusteettomat palashampoot ja suolasaippuat hoitavat hipiääsi ja hiuksiasi hellävaraisesti ja ovat hämmästyttävän riittoisia käytössä. Laatutietoisten asiakkaidemme kiitoksia ovat keränneet myös Kaurilan saunan tehokkaat deodoranttivoiteet, jotka pitävät pintansa hikisimmälläkin hetkellä!

Kaurilan saunan useisiin tuotteisiin on saatavilla myös täyttöpakkauksia, jotka säästävät luontoa.

TSEKKAA TÄMÄ: Kaurilan sauna: Sitruunaruoho-jalkakylpy

Kaurilan saunan yrttien ja kukkien tuoksuiset jalkakylpytabletit tuovat ihanaa luksusta päivään. Suosituimmaksi kohonnut, sitruunaruoholla ryyditetty jalkakylpy saa veren kiertämään ja väsyneet jalat tokenemaan. Koipesi kylvetät siis vetreiksi, aistejasi monipuolisesti hemmotellen!

Osta Kaurilan Sauna-tuotteita >>

Savon Stories

Savon Stories -sarjan palamuotoiset vartalovoiteet ovat jätteiden syntyä ehkäisevän zero waste -ajattelun ytimessä. Palavartalovoiteet valmistetaan käsityönä Ranskassa.

Savon Storiesin perustaja Moute kehitteli palavartalovoiteiden ylelliset reseptit isoisänsä oppien mukaisesti. Moute kärsii itse vaikeasta ihottumasta ja siksi Savon Stories -sarjan hoitavat vartalovoiteet onkin aivan erityisesti suunniteltu herkkäihoisille.

Palamuotoisen vartalovoiteen käyttö on sangen helppoa: Kun hierot voidepalaa ihollesi, se sulaa ja tuo iholle suojaavia antioksidantteja ja korjaavia ravintoaineita.

Osta Savon Stories -tuotteita >>

Burt's Bees

Burt's Bees on vuonna 1984 perustettu jenkkiyritys, jonka tarina alkoi mehiläisvahakynttilöiden valmistuksesta. Nykyään etenkin ”rapakon takana” suurta suosiota nauttiva Burt’s Bees valmistaa hunajan hoitavia vaikutuksia hyödyntäviä luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka hoitavat niin huulten kuin vartalonkin ihoa.  Burt’s Bees -tuotteilla on Natural Products Association -järjestön sertifikaatti ja Burt's Bees tekeekin yrityksenä monimuotoista yhteistyötä tuon järjestön kanssa paremman maailman puolesta.

TSEKKAA TÄMÄ: Burt's Bees: Suojaava huulivoide

Burt's Bees -sarjan kosteuttava huulivoide suojaa ja ravitsee huulia vuoden ympäri - tuivertavimmankin tuulen riepotellessa! Huulivoiteessa on luonnollinen aurinkosuoja sinkkioksidin ansiosta - siksipä hellävarainen huulivoide suojaakin UV-säteilyltä, ilman valkoista kalvoa. Burt's Bees -huulivoide jättää huulet ihanan tuntuisiksi: syväkosteutetuiksi ja pehmeiksi.

Osta Burt's Bees -tuotteita >>