Tukkaan väriä turvallisesti!

Cultivator´s -hiusvärit valittiin taannoin Ruohonjuuren parhaiksi hiustuotteiksi. Mikä tekeekään näistä tukkataikureista hiusvärien eliittiä? Tässä jutussa tutustumme Cultivator´s-sarjan hiusväreihin peräti partikkeleiksi pilkottuna.
luonnolliset hiusvärit

Cultivator's -kasvivärit sekä antavat kauniin värin että hoitavat hiuksia

Cultivator’s-hiusvärien huippumodernissa tuotantotilassa työasu on kuin sininen avaruuspuku. Ennen tuotantotilaan astumista otettava ilmasuihku ja kokovartalo-smurffiluukki pitävät huolen täydellisestä puhtaudesta. Hygieniaa tehostetaan lisäksi vaihtamalla koko tuotantotilan ilma joka 2,5 minuutin välein. Hiusvärien tuotantotiloissa ilmanpainetta ja lämpötilaa monitoroidaan kaiken aikaa ja se säilytetään samalla tasolla vuoden ympäri. Huolellisten ja tinkimättömien toimintojen asioista Cultivator´s -hiusväripakkaukseen päätyy mitä puhtain kasvivärijauhe lähes vastakerätyn kasvin tuoreudella.

Puhtaus on siis kaikkien Cultivator’s-tuotteiden valmistuksen pääperiaate. Puhtaus lähtee kasvien oikean kasvupaikan valitsemisesta ja omien kasvinsiementen käyttämisestä aina kun se on mahdollista. Cultivator’s on kehittänyt viljelymenetelmiään yli 30 vuoden ajan, kunnioittaen intialaista perinnettä ja yhdistäen sen viimeisimpiin tutkimustuloksiin. 

Omat 3000 hehtaarin viljelmät tuottavat satoa luomusertifioiduille huipputuotteille. Rajasthanin osavaltiossa Intiassa sijaitseva, ympärivuotisen kuuma Jodpurin kaupunki asettaa kasvit alttiiksi suurelle stressille ja laittaa ne selviämään paahteisissa olosuhteissa, pakottaen kasvit puskemaan varteensa suuren määrän elinvoimaa. Jokainen vesipisara, myös yön aikana pinnoille tiivistyneet kastepisarat, käytetään hyväksi kasteluvetenä. On sanomattakin selvää, että energia tuotetaan aurinkopaneeleilla.

Huolellisesti valikoidut yrtit ja kasvit prosessoidaan sadonkorjuun jälkeen niin hellävaraisesti kuin mahdollista. Tavoitteena on säilyttää sama tuoreus kuin keräämisen hetkellä, niin pitkälle kuin se vain on mahdollista.

Cultivators luonnonkosmetiikka kasviväri Ruohonjuuri

Cultivator’s kahdessa sukupolvessa, perustaja Mr. Narayan Das Prajapati ja hänen poikansa Mr. Tarun Prajapatin

Mahdollisimman hyvä tuoreus saavutetaan typpijäähdytteisellä hienontamismenetelmällä, joka ehkäisee aromaattisten ominaisuuksien, aktiivisten ainesosien, tekstuurin ja värin katoamista ja saa aikaan erittäin hienojakoista värijauhetta.  Erityisten hienontamis- ja seulontatekniikoiden ansiosta Cultivator’s hiusvärien partikkelikoko on jopa 14 kertaa pienempi kuin tavanomaisen kasvihiusvärijauheen. 

Tämä ominaisuus kasvattaa myös värihiukkasten pinta-alaa ja volyymiä. Tuloksena on parempi liukoisuus, minkä ansiosta Cultivator’s-kasvivärimassan sekoittamiseen riittää lämmin vesi kuuman sijaan. Kuumaan veteen verrattuna lämmin vesi suojaa kasvihiusvärien luonnollisia ominaisuuksia ja värien tehoa. 

Kasvien ammattitaitoisessa luomuviljelyssä, niiden taitavassa käsittelyssä, tuoreudessa ja poikkeuksellisessa liukoisuudessa on syy Cultivator’s kasvivärien kiistattomaan laatuun, hoitavuuteen, kauniisiin väreihin ja upeaan kiiltoon.

Pienemmän partikkelikoon ansiota on myös samettisen pehmeä värimassa, jolla on loistava levittyvyys ja jota on mukava työstää hiuksiin värjätessä. Jokainen väri sisältää lisäksi aloe veraa, joka tuo hiuksiin lisäpehmeyttä ja hoitavuutta. Huomaat kaiken tämän upeana värinä, kiiltona ja elinvoimaisuutena hiuksissa. 

Osta Cultivator's -hiusvärit omaksesi verkkokaupastamme >>

Kirjoittaja: Tiia Tyynysniemi

Katso myös tallenne Ruohonjuuren Facebook-livestä, jossa kerrotaan tarkemmin turvallisista hiusväreistä: