The Good Guys: Laatukombuchaa suurella sydämellä!

Pirkkalassa valmistuu aidossa käsityöläishengessä The Good Guys kombucha - tuo kupliva teepohjainen raikas juoma, joka Ruohonjuurenkin kylmähyllyjä komistaa.
The Good Guys kombucha

- Me olemme oman elämämme hyvän mielen lähettiläitä ja toiveemme on levittää hyviä asioita tuotteidemme välityksellä, tamperelaisen kombuchamaakarimme maalailevat.

The Good Guys on Suomen pienin kombuchapanimo. Sen toiminta alkoi alkuvuonna 2018. Kombuchapossen muodostavat Hanna Katajamäki, Krister Häll, Markus Klöf, Matti Partanen, Ossi Valpio, Teemu Hyvönen, Jaska the Husky ja uusimpana vahvistuksena mm. raakakakuistaan tunnettu energinen Johannes Laine. The Good Guys koostuukin usean eri alan osaajasta, joita yhdistää energinen ja positiivinen elämänasenne.

- Kombucha ei päätynyt kotikeittiöihimme sattumalta vaan tutustuminen teehen ja teepohjaisiin juomiin alkoi toden teolla siitä, kun Krister, Ossi ja Matti lähtivät dokumentoimaan Suomen teekulttuuria sekä tutustumaan teen kasvattamiseen Sri Lankalla TeaBagPackers- videosarjan muodossa. Samoihin aikoihin Teemu palasi Suomeen Uudesta-Seelannista, jossa hän oli ollut tutustumassa paikallisten "bucha"-valmistajien toimintaan. Teemun into tarttui toisiinkin ja sen seurauksena kombuchaperhe syntyi.

- Aluksi kombuchaa tehtiin kotona, mutta pian löysimme väliaikaiset tilat Tampereen keskustasta. Siellä saimme rauhassa hioa reseptiikkaa ja oppia lisää kombuchan valmistamisesta. Kaiken hyvän minkä annat prosessille, saat moninkertaisena takaisin, kombuchakulttuurin kukoistusta edistävät tekijät toteavat.

The Good Guys -luomukombucha on raakaa ja elävää, eli hyviä bakteereja ei sitä valmistettaessa kiehuteta hengiltä pastöroimalla.

Tämän vuoksi on suositeltavaa säilyttää kombucha aina kylmässä ja nauttia kukkea kulauteltava pian ostamisen jälkeen. Huoneenlämmössä kombuchan hiivat ja bakteerit saattavat jatkaa käymisprosessia ja pian käsissäsi saattaa olla pullo erittäin kuohuvaa kombuchaa.

- Linjauksemme kombuchan suhteen on No Added Nonsense, eli meidän kombuchasta et löydä lisä-, väri-, tai säilöntäaineita. Näin saamme valmistettua mahdollisimman luonnollista kombuchaa. Elämä on uniikkia ja se pätee myös kombuchaan, laatukombuchan asiantuntijat julistavat

Kahta identtistä kombuchaerää ei ole olemassa, joten makuvivahteet ja happoisuus voivat vaihdella erästä toiseen. 

-  Erilaisuus on voimavara, ei uhka. Näin sen pitää olla. Missiomme on luoda terveellisiä juomia, joiden parissa ihmiset voivat viettää aikaa yhdessä. Olemme iloisia siitä, kuinka suurella vauhdilla kombucha on rantautumassa myös Suomeen!

Tällä hetkellä The Good Guys -kombuchaa löytyy kahta eri makua: lempeän pehmeä Sencha Green Tea sekä jokaisen inkiväärin ystävän luottokumppani Fresh Ginger.

- Kehitämme jatkuvasti uusia makuja ja kuulemme mielellämme millaisia makutoiveita asiakkaillamme on. The Good Guys kombucha on parhaimmillaan viileänä nautittuna hyvien tyyppien seurassa!