Hamppu rikastaa ravintosi!

Ruohonjuuresta on jo yli kymmenen vuoden ajan voinut ostaa Hirvikorven hampputuotteita, jotka ovatkin keränneet vankkumattoman kannattajakunnan asiakkaidemme ja henkilökuntamme keskuudessa.
Hirvikorpi hampputuotteet

Hirvikorven hampputuotteet tulevat Huittisista:

- Olen Asko Hirvikorpi, hampputuotteiden valmistaja ja pakkaaja Huittisista, vaimoni Anne auttelee tarvittaessa hamppupakkaamossamme. Hommamme työllistää myös naapuriamme, joka viljelee hampun, jonka me pakkaamme ja tuomme Ruohonjuureen, Hirvikorven isäntä toteaa sujuvasta työnjaostaan.

Hampunviljely alkoi vuonna 2002 monen sattuman summana. Kysyntä oli aluksi verkkaista mutta vähitellen hampun suosio kasvoi ja sen myötä viljelyalatkin laajenivat vuosi vuodelta.

Vuonna 2004 Hirvikorven hampunsiemenet löysivät tiensä Ruohonjuureen, joka silloin sijaitsi VR:n makasiineilla.

- Siellä pirteät myyjät palvelivat ilolla asiakkaita - ja aurinko tuntui paistavan aina, Asko muistelee.

Hirvikorven hampunsiemenistä alettiin puristaa öljyä vuonna 2005 ja ahkeran tuotekehittelyn tuloksena tuotteita valmistuu nykyisin viittä erilaista. Kaikissa Hirvikorven hampputuotteissa painottuvat hampun edut: öljy, proteiini tai kuitu.

- Hamppu onkin erittäin monipuolinen ravintokasvi, joka sopii kaikille -  ja on ihanteellinen varsinkin kasvisruokavaliota suosiville. Oma suosikkini on kuorittu hampunsiemen. Öljypitoisena ja maukkaana sitä tulee ripoteltua leivälle, keittojen pintaan ja muihinkin ruokiin lisukkeeksi, Hirvikorven isäntä suosittelee.

- Pitkällä kokemuksella voin todeta, että hampulla on hyvä tulevaisuus ja se on  todella tervetullut lisä Suomen kasvivalikoimaan.

Osta Hirvikorven hampputuotteet Ruohonjuuren verkkokaupasta >>