Ruohonjuuri mukana kehittämässä uutta tieteen ja talouden korttelia Lyyraa Helsingin ytimeen

HYY Yhtymää ja sen Lyyra-hanketta esitetään Kallion virastotalojen tonttikilpailun voittajaksi. Myös Ruohonjuuri on ollut mukana suunnittelemassa täysin uudenlaista innovaatiokeskusta.
Ruohonjuuri mukana kehittämässä uutta tieteen ja talouden korttelia Lyyraa Helsingin ytimeen
HYY Yhtymää ja sen Lyyra-hanketta esitetään Kallion virastotalojen tonttikilpailun voittajaksi. Lyyra loisi Hakaniemen ja Kallion keskelle kansainvälisesti houkuttelevan tieteen ja yritysten kohtaamispaikan. Lopullisen päätöksen voittajasta tekee Helsingin kaupunginvaltuusto.

Lyyraa ja sen palvelutarjontaa on jo kilpailuvaiheessa suunniteltu yhdessä laajan kumppanijoukon kanssa, jossa mukana on useita yrityksiä. Myös Ruohonjuuri on ollut mukana suunnittelemassa täysin uudenlaista innovaatiokeskusta.

- Ruohonjuuri haluaa olla mukana edistämässä Helsingin kaupunkikulttuuria ja innovatiivisuutta. Uskomme, että  että Lyyrasta tulee aivan uudenlainen innovaatiokeskittymä, jossa olemme iloisia saadessamme olla mukana, kertoo Ruohonjuuren kehityspäällikkö ja varatoimitusjohtaja Topias Nieminen.

- Me HYY Yhtymässä uskomme, että Helsingin menestys kansainvälisessä kilpailussa perustuu tieteen, tutkimuksen ja yritysten yhteistyöhön. Tieteen ja talouden kortteli Lyyra loisi Helsingin keskelle kansainvälisen yhteisön, jossa ideat syntyvät ja leviävät nopeasti. Suomalaisittain ainutlaatuinen yhteistyö hyödyttäisi yrityksiä, kasvua hakevaa Helsinkiä ja seudun tiedeyhteisöä”, sanoo HYY Yhtymän toimitusjohtaja Antti Kerppola.

Valmistuessaan Lyyrasta tulee Hakaniemen ja Kallion alueen tärkeä kohtaamispaikka ja palveluiden keskus.  Lyyraa halutaan kehittää alueen asukkaiden, kansalaisjärjestöjen ja yritysten kanssa. Myös Ruohonjuuren myymälän suunnitellaan avattavan Lyyraan sen valmistuttua.

“Myös Ruohonjuuri on aina halunnut kehittyä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä on paljon aktiivisia asiakkaita, joita kuuntelemme ja osallistamme aktiivisesti niin tuotevalikoimaan kuin myymälöiden sijainteihinkin vaikuttamiseen. Uskomme, että saamme varmasti myös asiakkailtamme paljon hyviä ideoita liittyen siihen, miten Ruohonjuuri voi olla mukana edistämässä paikallista kaupunkikulttuuria ja Lyyran kehitystä”, Topias Nieminen sanoo.

Lisätietoa:

Topias Nieminen, kehityspäällikkö ja varatoimitusjohtaja, Ruohonjuuri Oy p.   050 444 0207, topias.nieminen@ruohonjuuri.fi

Antti Kerppola,  toimitusjohtaja, HYY, p. 045 353 2187, antti.kerppola@hyy.fi