Joko tunnet Aleppo-saippuan?

Kehuja ja kuuluisuutta niittänyt Aleppo-saippua puhdistaa ihosi putipuhtaaksi hellävaraisesti. Testaa ja innostu itsekin!
Aleppo saippua

Aleppo-saippua on saanut nimensä syyrialaisesta Aleppon kaupungista, jossa tämän kuuluisan saippuan valmistamiselle on pitkät perinteet. Aleppo-saippuan arvokkaimpana ainesosana komeilee laakeriöljy, jonka pitoisuus vaihtelee saippuasta toiseen. Mitä korkeampi saippuan laakeriöljypitoisuus on, sitä hoitavampana saippuaa pidetään. Aleppo-saippuan valmistuksen jälkeen saippuasatsia kuivatetaan perinteisesti vuoden ajan. Kuivatuksen vuoksi saippua hapettuu ja muuttuu väriltää ruskehtavan punaiseksi.

Kehuja ja kuuluisuutta niittänyt Aleppo-saippua puhdistaa ihosi putipuhtaaksi hellävaraisesti.

Laakerinlehtiöljyä sisältävä Aleppo-saippua ei kuivata ihoa vaan puolestaan kosteuttaa ihoa. Arvokkaita kasviöljyjä sisältävä Aleppo-saippua sopii mitä mainioimmin päivittäiseen käyttöön - ihan koko perheelle ja kaikille ihotyypeille.

Aidon syyrialaisen reseptin mukaan valmistettu Aleppo-saippua on hajusteeton ja väriaineeton valinta - luonnollisesti. Aleppo-saippuaa voi peruspesujen lisäksi mitä mainioimmin käyttää myös ihokarvojen sehivaamisessa sekä pesevänä apurina  esimerkiksi ihottumaiselle, akne- tai psoriasis-iholle. Miedon ja hellävaraisesti hoitavan koostumuksensa ansiosta Aleppo-saippua sopii myös perheen pikkuväen pesuun.

Ruohonjuuressa myytävä Aleppo-saippua on luonnonkosmetiikkalaatuinen, biohajoava ja vegaaninen valinta.

Sertifikaatti: Cosmos Natural (Ecocert)

Ruohonjuuressa Aleppo-saippuaa myydään sekä palasaippuana että nestemäisessä muodossa.

Aleppo-saippua on 100 % luonnollinen valinta, 100 % biohajoava pesuaine. Mitään Ruohonjuuressa myytävän Aleppo-saippuan aineosista ei ole testattu eläimillä.

Osta Aleppo-saippuat Ruohonjuuren verkkokaupasta >>