Täiden karkoitus luonnonmukaisesti

Ruohonjuuresta löytyy liuta tuotteita, joilla täit saa karkoitetuksi luonnonmukaisin tropein.
Täiden karkoitus luonnonmukaisestiKoulujen ja päiväkotien pyörähdettyä käyntiin, alkaa täisesonki käydä kuumana. Ruohonjuuresta löytyy liuta tuotteita, joilla tuon kiusallisen ongelman saa hoidetuksi pois päiviltä luonnonmukaisin tropein. Onneksi täiden karkoitus onnistuu luonnollisin keinoin!Taisteltaessa luonnonmukaisesti täitä vastaan käytetään aseina kookosöljyä ja eteerisiä teepuuöljytippoja. Vaihtoehtoisesti tea tree -öljyn tilalla voi käyttää eteeristä laventeliöljyä - etenkin ihan pienille lapsille.Homma hoituu tähän tapaan:

1. Päästä poistetaan kaikki täit.

2. Tehdään seos juoksevasta kookosöljystä, teepuuöljytipoista: 1dl kookosöljyä ja 15-20 tippaa teepuu- tai laventeliöljyä sekoitetaan keskenään. Pitkille hiuksille tarvitaan seosta enemmän.

3. Öljy sekoitetaan kaikkialle päänahkaan ja hiuksiin. Seuraavaksi laitetaan muovipussi tiiviisti päähän ja annetaan karkoitusseoksen vaikuttaa vähintään yhden tunnin ajan.

4. Pestään hiukset ja kammataan kaikki saivaret irti. Saivaret ovat nyt nuukahtaneita ja irtoavat öljyn ansiosta tosi helposti.

5. Pestään shampoon avulla pois loput öljyt.

6. Kuivataan föönillä. Kuuma kukistaa myös saivaret.

7. Tarkastetaan tilanne seuraavana päivänä ja sitä seuraavanakin - kunnes ollaan varmoja, että täiden taival on päättynyt.

VINKKI: sekä teepuu- että laventeliöljy toimivat myös loistavasti täiden ennaltaehkäisytyössä. Tipsauta 1-2 tippaa myssyyn, niin täit karttavat kuontaloasi.