Suihki voimasi valloilleen!

Tiesitkö, että suihkemuotoisena ravintolisä on ohituskaista optimaaliseen imeytymiseen?
Suihki voimasi valloilleen!

Suihkemuotoisen ravintolisävalmisteen merkittävin etu on se, että ravintoaine imeytyy suun limakalvolta suoraan, nopeasti ja varmasti verenkiertoon. Se ei siis joudu tablettien tapaan ruuansulatuskanavan myllerrykseen, josta se huonoimmassa tapauksessa ei pääse imeytymään juuri ollenkaan.
Siksi suihkemuotoinen valmiste sopii erinomaisesti vatsa- ja suolisto-ongelmista kärsiville sekä kaikille, jotka epäilevät imeytymisen heikentymistä. Erilaiset suoliston häiriötilat ovat yleistyneet viime aikoina ja on todennäköistä, että näiden yhteydessä myös ravintoaineiden imeytyminen ravinnosta on heikentynyttä. Luonnollinen ikääntyminen vaikuttaa myös imeytymiseen – vanhetessamme se usein hidastuu ja heikentyy.

Suihkemuodon monet edut

Suihkemuotoinen ravintolisä sopii erinomaisesti myös niille, joille pillereiden nieleminen on hankalaa tai epämieluisaa. Tämä korostuu nuorempien käyttäjien kohdalla. Pienelle lapselle ravintolisä on todella helppo vain suihkauttaa suuhun ja vähän isommat osaavat käytön itsekin kokien sen usein huomattavasti mieluisammaksi kuin pillerin nielemisen. Suihkepullo kulkee helposti myös mukana, eikä tablettien annoksia tarvitse laskeskella.

Suusuihkeella kevennät vatsan kuormitusta ja säästät

Jos vatsa- ja suolisto-ongelmat vaivaavat, kannattaa kaikki suuhun menevä ylimääräinen karsia. Moni on hyötynyt suihkemuotoisten vitamiinivalmisteiden käytöstä rauhallisemmalla vatsalla ja nopeammin parantuneella ravitsemustilalla. Nordic Health -suusuihkeet eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita eivätkä muita kuin luontaisia maku- ja säilöntäaineita. Näin voidaan vähentää myös erilaisten allergioiden ja herkistymisten riskiä. Samalla kun lisäainekuorma pienenee, myös lompakko kiittää: imeytymisen ollessa tehokasta ei tarvita suuria annoksia ja kourakaupalla tabletteja.

Nordic Health -suihkemuotoiset ravintolisät sopivat koko perheelle. Valikoimassa on runsaasti myös vegaanisia vaihtoehtoja!