Shen ming

Kiinalaisesta lääketieteestä kumpuava Shen ming -käsite kuvaa sisäisen kauneuden hehkua - sitä selittämättömältä tuntuvaa kauneutta, joka joistain ihmisistä suorastaan loistaa.
Shen ming

Kiinalaisen lääketieteen termi “Shen” tarkoittaa sielua ja ihmisen syvintä tarkoitusta, joka ilmenee ulkoisesti ihmisessä muun muassa silmien kirkkaana hohteena ja ihon kauniina kuulautena. Shen loistaa kirkkaana silloin, kun ihminen on kehon, mielen ja sielun tasoilla tasapainossa ja täyttää arvojensa mukaista elämäntehtäväänsä.

Shenin läsnäollessa ihmisen kasvot ikään kuin säteilevät. Tätä tilannetta kutsutaan Shen Mingiksi sanan “Ming” tarkoittaessa loistoa, kirkkautta ja selkeyttä.

Kiinalaisen lääketieteen mukaan kaikkein tärkeintä kauneudenhoitoa onkin sisäinen kauneudenhoito, johon kuuluvat olennaisesti työskentely hermoston, tunteiden ja ajatusten kanssa. Niin mielen kuin kehonkin harjoitteet luovat tukevaa pohjaa kokonaisvaltaiselle kauneudelle ja Shen mingille.

Henkilökuntamme suosittelee: Guasha-hierontakivet

“Guashaaminen on minulle ihanaa itseni hemmottelua, omaa aikaa ja rakkautta omaa kehoani kohtaan - kauneudesta nauttimista. Guashaaminen on yhteyden hetki, jolloin kohdistan koko keskittymiseni ja toimintani kehooni sekä ihooni - niihin upeisiin organismeihin, jotka ovat niin vastaanottavaisia kuin suojaaviakin portteja minua ympäröivään elämään. Guasha-hieronnassa veri alkaa virrata suonissani kiivaammin ja tunnen elinvoiman kohoavan koko kehossani. Kasvoille nousee upea hehku ja yhä leveämpi hymy. Ihosta vetreytyy kiinteämpi ja kimmoisampi. Kehoni rentoutuu." - Anniina