Suihkemuotoinen vitamiini – suun limakalvolta suoraan verenkiertoon

Suuhun suihkittavat ravintolisät ovat nousseet suureen suosioon terveystietoisten ihmisen keskuudessa. Mutta mikä suihkeista tekee niin erinomaisia?
Suihkemuotoinen vitamiini – suun limakalvolta suoraan verenkiertoon

Suihkemuotoisen ravintolisävalmisteen merkittävin etu on se, että ravintoaine imeytyy suun limakalvolta suoraan, nopeasti ja varmasti verenkiertoon. Se ei siis tablettien tapaan päädy ruoansulatuskanavaan, josta se huonoimmassa tapauksessa ei pääse imeytymään juuri ollenkaan. Siksi suihkemuotoinen valmiste sopii erinomaisesti vatsa- ja suolisto-ongelmista kärsiville sekä kaikille, jotka epäilevät imeytymisen heikentymistä. Erilaiset suoliston häiriötilat ovat yleistyneet viime aikoina ja on todennäköistä, että näiden yhteydessä myös ravintoaineiden imeytyminen ravinnosta ja ravintolisistä on heikentynyttä.

Suihkaus vain ja menoksi!

Näppärä suihkemuotoinen ravintolisä sopii erinomaisesti myös niille, joille pillereiden nieleminen on hankalaa tai epämieluisaa. Tämä korostuu nuorempien käyttäjien kohdalla. Pienelle lapselle ravintolisä on todella kätevää vain suihkauttaa suuhun ja vähän isommat osaavat käytön itsekin kokien sen helpoksi ja hauskaksi! Suihkepullo kulkee helposti myös mukana, eikä tablettien annoksia tarvitse laskeskella.

Suusuihkeella kevennät vatsan kuormitusta

Jos vatsa- ja suolisto-ongelmat vaivaavat, kannattaa kaikki suuhun menevä ylimääräinen karsia. Nordic Health -suusuihkeet eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita eivätkä muita kuin luontaisia maku- ja säilöntäaineita. Näin voidaan vähentää erilaisten herkistymisten riskiä.

Better Planet -projekti – tekoja kohti parempaa huomista

Nordic Health -suihkeiden valmistaja on sitoutunut ympäristökuormituksen pienentämiseen. Kaikki Nordic Health -tuotteet onkin nykyisin pakattu joko kierrätetystä, merestä kerätystä muovista tai hiilinegatiivisesta, sokeriruokopohjaisesta biomuovista valmistettuihin pakkauksiin. Kaikissa pakkauksissa käytetään FSC-sertifioitua paperia ja kartonkia vastuullisesti hoidetuista metsistä. Kaikki pakkaukset ovat tottakai 100 % kierrätettäviä.