Nyt on aika naamioitua!

Kosteuttava ja ravitseva kasvonaamio on talvi-ihon ylin ystävä.
Nyt on aika naamioitua!

Talven viuhuvat viimat ja kuiva sisäilma koetteleva ihoa kuivattaen sitä. Talvella ihon oma keramidituotanto häiriintyy, jonka vuoksi iho ei pysty pidättämään kosteutta niin hyvin kuin leppeämpinä vuodenaikoina. Talvella tarvitaan siis järeämpiä keinoja ihon hyvinvoinnin tueksi.

Esimerkiksi tuhdisti ravitseva karitevoi onkin monen kuivaihoisen talvikauden luottotuote - eikä ollenkaan syyttä! Myös kasvonaamioista löytyy helpotusta kylmän kauden kurittamalle, rutikuivalle iholle.

Kosteusköyhä iho iloitsee tasapainottavasta, ravitsevasta ja kosteuttavasta kasvonaamiosta, jonka käyttäminen lisää ihon hyvinvointia ja saa kiristävänkin tunteen kaikkoamaan. Siksipä talvista ihonhoitorutiiniaan kannattaakin ryydittää naamioinnilla, jonka voi myös kokea arkitohinan katkaisevana ja hyvää mieltä lisäävän hemmotteluhetkenä.

Etenkin rutikuivaa ihoa kannattaa kosteuttaa naamioin säännöllisesti - vaikkapa kerran viikossa.Näin hoitotulokset ovat oivalliset: ihon kosteustasapaino paranee ja sen mahdolliset ärsytykset rauhoittuvat Kasvonaamionsa valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota sen imeytyvyyteen - jos naamio jää pelkästään ihon pinnalle killumaan, sen hyöty jää vähäisemmäksi.

Hurmaavan tuoksuinen, kokonaisvaltaisesti hemmottele naamio tuo arkeen ripauksen ylellisyyden tuntua.

Parhaat kasvonaamiot talvi-ihon kosteutukseen

Evolve-sarjan Radiant Glow -kasvonaamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Hurmaavan tuoksuinen, kokonaisvaltaisesti hemmottele naamio tuo arkeen ripauksen ylellisyyden tuntua.

Radiant Glow-kasvonaamio saikin taannoin maininnan kauneusblogaaja Kokon Genuine Beauty Awards -arviossa vuoden parhaiden ihonhoitotuotteiden joukossa seuraavin perustein: “Evolven suklaakakkunaamio on edullinen suosikkini vuodesta toiseen. Tämä syötävän herkullinen naamio saa ihon hehkumaan onnesta“, Kokko ylisti tätä luonnonkosmetiikan helmituotetta.

Whamisa-sarjan superkosteuttava Cactus-linjan kasvonaamio palauttaa sangen tehokkaasti ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta. Viikunakaktuksen taianomaisen tehoon tukeutuva kasvoaamio loihtii ihosta pehmeän ja heleän.