Sitruunaöljyllä työteho huippuunsa ja iloa puurtamisen keskelle!

Aurinkoinen sitruuna virkistää ja ilahduttaa jo pelkällä värillään. Eteerisestä sitruunaöljystä nappaat kosolti hyötyjä hyvinvointisi tueksi. Lue blogistamme sitruunan moninaisista vaikutuksista virkeyteemme!
Sitruunaöljyllä työteho huippuunsa ja iloa puurtamisen keskelle!

Piristävän raikkaalta tuoksuva sitruunaöljy parantaa keskittymis- ja päätöksentekokykyä. Se onkin niittänyt laajalti mainetta “rationaalisena” työtehoöljynä, joka stimuloi älyä ja kommunikaatioita. Koska sitruunaöljyllä on myös mielialaa nostattavia ominaisuuksia, se tuuppaa oivallisesti työn iloa mukaan arkiseen aherrukseen. Ain laulain työtäs tee!

Nopeasti haihtuviin latvatuoksuihin lukeutuva sitruunaöljy petraa myös ruuansulatusta ja laittaa verenkiertoonkin vipinää. Eteerisestä sitruunaöljystä saattaa olla apua selluliitinkin ja suonikohjujen hoidossa - etenkin yhdistettynä eteerisiin kataja- ja sypressiöljyihin.

Ihmisen nenään raikkaalta tuoksuvasta sitruunaöljystä eivät muurahaiset tai koiperhoset tykkää. Siksi sitruunaöljyä onkin menestyksekkäästi niiden karkottamiseen.

Frantsila Sitruunan eteerinen öljyEteerinen sitruunaöljy on myös verrattoman tehokas hajunpoistaja ja huoneilman puhdistaja. Näihin tarkoituksiin sitä on hyödynnetty esimerkiksi englantilaisissa sairaaloissa. Myös esimerkiksi tupakansavun tunkkaisuuden saa sitruunaöljyllä nopeasti häädetyksi.

Eteerinen sitruunaöljy valmistetaan sitruunan kuoresta. Yhteen litraan eteeristä sitruunaöljyä tarvitaan 300 kiloa sitruunoita. Sitruunaöljyssä vireyttä lisäävä raikkaus onkin sangen tiiviissä muodossa.

Kokeile kohentaa vireystilaasi vaikkapa tällä Frantsilan eteerisellä sitruunaöljyllä >