Oodi Suomen luonnolle

Suomen luonnon päivän kunniaksi 27.8. siimesten suojista parrasvaloihin pelmahtaa Foodinin ja Ruohonjuuren yhdessä ideoima jymyjauhe, joka on valmistettu luontomme parhaimmista antimista. Lue blogistamme tarkemmin mitä tämä metsäinen mahtijauhe pitää sisällään!
Oodi Suomen luonnolle

Oodi Suomen luonnolle -nimisessä jauheessa parhaan puhtinsa pistävät peliin nokkonen, mustikka, puolukka, pakuriuute, kuusenkerkkä, ruusujuuri, männynkuoriuute ja BC30 Bacillus Coagulans -maitohappobakteeri.

- Punaisena lankana punoutuu ajatus siitä, kuinka tiivistää Suomen Luonnon makeimmat raaka-aineet eri osa-alueilta ekaa kertaa yhteen sekoitukseen. Eli sekä villiä marjaa, juurten taikaa, villivihannesten lehteä, sipaus sienimaailmaa, bakteerien eliökuntaa ja puiden eri osien viisautta. Sopivasti ylpeydellä ytyjä juttuja monimuotoisuutta korostaen - aitoja raaka-aineita, jotka maistuvat ja tuntuvat Luonnolle, pohjustaa jauheen kehittämiseen oivallisen osaamisensa likoon laittanut Jaakko Halmetoja.

Puolukkametsä

Suomen metsät niin Jaakko Halmetojalle kuin muillekin foodinilaisille sydämenasia:

– Kyllähän Keski-Suomessa metsien ja järvien aamuinen usva leijuu jokaisen mielenmaisemassa ja arjen askareissa poikkeuksellisen vahvasti. Etenkin vanhojen metsien monimuotoisuuden vaaliminen on vuosi vuodelta korostunut arvomaailmassa. Härmän hienoimpien raaka-aineiden vientimahdollisuuksia myös suunnitellaan aktiivisesti.

Mutta mistä tässä metsäisessä jauheessa ihan konkreettisesti on kysymys? Annetaan Jaakon kertoa:
– Funktionaalisuuden puolesta sekoitus sisältää aikamoisen laajan ja uniikin spektrin tehoaineita, jotka tukevat terveyttä varsin monipuolisesti. Suomen leveyspiireillä kiehtovin kemia tiivistyy luonnollisesti metsämarjoihin, puihin ja villien kasvien eri osiin. Tähän tuotteeseen valittiin vahvoja ja puhtaita uutejauheita sekä hellävaraisia käsittelymenetelmiä, jotta hienovaraisimmatkin nyanssit säilyvät mukana kotikeittiöön asti. Makua ei lähdetty myöskään maskeeraamaan makeuttajilla tai muilla kikoilla – tuotteen ideana on maistua tykiltä!

Halmetoja suosittelee Oodi Suomen luonnolle -jauhetta kenelle tahansa terveydestä kiinnostuneelle luonnollisena "monivitamiinina". Kauniisti pakattu jymyjauhe on myös mainio lahja tai taatusti tykätty tuliainen luonnon antimia arvostavalle.

Käyttötavan puolesta jauhe soveltuu parhaiten smoothiejuomien joukkoon tai sekoitettuna vaikkapa puuron tai jogurtin sekaan. Sekoitus on kauttaaltaan aitoa tavaraa ja sisältää sen verran kuitua, että ihan sellaisenaan veteen tai mehuun sekoittaminen ei ole mielekkäin tapa, Foodinin kehityspäällikkönä työskentelevä Jaakko Halmetoja opastaa.

Oodi Suomen luonnolle -jauhe on vasta alkusoittoa metsiemme arvokkaimpia antimia esiintuovalle tuotesarjalle, jonka Foodin ja Ruohonjuuri ovat yhdessä laittaneet alulle. Myös muita luontosuhdetta syventäviä aistinautintoja on tulossa - jäämme siis jännittyneinä odottamaan, mitä tuleman pitää!