Seed and Bean - hyvässä suklaassa ei ole mitään pahaa!

Reilun kaupan meiningillä tuotetuista luomusuklaistaan kuuluisaksi tulleen Seed and Beanin tarina sai alkunsa vuonna 2005, kun yrityksen perustaja herra Short tuli kotiin ja toi lapsilleen maistettavaksi itse tekemäänsä suklaata. Toinen maistelijanaperoista oli Oliver Short, joka nykyään vastaa kansainvälisesti Seed and Beanin suklaamyynnistä.
Seed and Bean - hyvässä suklaassa ei ole mitään pahaa!

- Muistan vieläkin, miltä isäni tuoma suklaa tuntui suussani! Sen makukin oli paras, mitä koskaan olin kokenut, Oliver muistelee.

Eikä aikaakaan, kun lastensa palautteesta rohkaistunut herra Short perusti yrityksen - ja aivan alusta saakka rakkaus suklaaseen on ollut kantavana voimavarana Seed and Beanin herkkumaakareiden arjessa.

Maku edellä maailma paremmaksi!

Rohkeus ja kekseliäisyys viitoittavat Seed and Bean:in suklaista taivalta: filosofiansa mukaan melkein kaikkea voi kokeilla suklaamakujen saralla! Äärimmäisen tärkeää Seed and Beanille on myös kokonaisvaltainen vastuullisuus; luonnon kunnioittaminen kestävän kehityksen keinoin, luomulaatuiset raaka-aineet ja Reilu kauppa.

Seed and Bean:in ensimmäisinä tuotteina maailmaan putkahtivat suklaalla kuorrutetut siemenet ja pavut - yrityksen nimi juontaakin juurensa tästä ensimmäisestä tuotteesta!

- Hyvin pian valmistuksessa kuitenkin keskityttiin pelkästään suklaaseen, mutta koska nimi oli niin osuva, niin päätimme pitää sen. Kaakaopapu kasvaa siemenestä ja nimi tuntuu meistä oikealta vielä tänäkin päivänä, Oliver Short Seed and Beanilta taustoittaa.

Seed and Bean-sarjan suosituin suklaa tänä päivänä on 70 %.n kaakaopitoisuudella varustettu merisuolasuklaa:

- Varmaankin siksi, että kaikki tuntevat jo maun ja osaavat odottaa miltä se maistuu. Silti ehkä mielenkiintoisempi tuote on toiseksi myydyin 66%:nen kookos & vadelma -suklaa, koska sellaista yhdistelmää ei ole muilla. Uusia elämyksiä janoavat asiakkaamme tahtovat yllättää makunystyränsä suklaillamme, Oliver Shorts kehuu.

Seed and Beanille maku on kaikki kaikessa

Emme halua tehdä tylsän makuisia suklaita, koska niitä on markkinoilla jo ihan tarpeeksi. Kaakao sopii niin uskomattoman monen maun kanssa, kunhan löytää oikeat yhdistelmät kaakaon lajikkeesta, fermentoinnista ja paahtamisesta lähtien. Meillä on ainutlaatuinen tuotevalikoima ja monet makuyhdistelmistä olemme tuoneet markkinoille ensimmäisinä maailmassa. Pyrkimyksemme on jatkuvasti yllättää asiakkaamme innovatiivisilla mauilla ja yhdistelmillä, Seed and Beanin suklaamaakari intoilee.

Oliver Short suositteleekin rinta rottingilla suklaitaan ihan jokaiselle herkkusuulle.

- Konservatiivisimmille herkuttelijoille sopinee esimerkiksi merisuolalla ryyditetty tummasuklaa tai mielettömän täyteläinen, italialaisia hasselpähkinöitä sisältävä tummasuklaa, Oliver suosittelee. 

Uskalikoille hän rohkenee vinkata Mandariini & inkiväärisuklaata tai omaa suosikkiaan laventelsuklaata.

Laventelisuklaa maistuu siltä, kuin kukkiva laventelipelto uisi sulan suklaamassan läpi, suklaa-asiantuntijamme kuvailee hymy huulillaan.

Tiesitkö muuten, että Seed and Bean -suklaiden pakkaukset ovat nyt täysin kompostoitavia aina suklaata suojaavaa käärettä myöten? Kääre on tehty eukalyptuspuusta, kääreen värit on kasviperäisiä ja suklaa tietysti aina Reilua kauppaa ja luomua!

- Kiitos Ruohonjuurelle ja Ruohonjuuren asiakkaille uskollisesta ystävyydestä. Olemme erittäin iloisia siitä, että jaatte suklaan ilosanomaa suomalaisille kanssakulkijoillenne, Oliver kiittelee.