Maailman paras ripsiväri?

Osaatko puhua ilman sanoja, vain silmilläsi? Madaran uusi ripsiväri antaa säihkettä silmillesi ja lisäkauneutta katseeseesi.
Maailman paras ripsiväri?

Moni Ruohonjuurenkin asiakas on kummastellut, miksei Madara-meikkisarjaan ole ollenkaan kuulunut ripsiväriä - tuota meikeistä kenties käytetyintä. Syynä on ollut se, että täydellisen ripsivärin kehittäminen (luonnonkosmetiikan vaatimukset täyttäen ja antamatta tuumaakaan periksi korkeille laatuvaatimuksille) on kertakaikkisen vaikeaa - Madaralta siihen meni kolme kokonaista vuotta.

- Etsimme sopivia raaka-aineita yleisesti käytettävien synteettisten raaka-aineiden tilalle, ja testasimme ainesosien koostumusta saadaksemme haluamamme efektin ripsiä vahvistavilla ja hoitavilla ominaisuuksilla, Madaran perustaja Lotte Tisenkopfa-Iltnere toteaa.

Kolmen vuoden uutteran työn tuloksena syntyi vihdoin Deep Matter -ripsiväri, jonka uumoillaan saavuttavan monen asiakkaan ja meikkitaitelijankin suosion.

Ripsiä tuuheuttava Deep Matter Bold Volume -ripsiväri on vegaaninen kaunistaja, joka pysyy ripsillä pitkään. Testaa ja ihastu itsekin!