Saksanpähkinä on ravinteikas rouskuteltava

Aduki-sarjan moldovalaiset saksanpähkinät ovat luomusertifiointuja nakerrettavia, jotka toden totta saavat makuhermot heläjämään.
Aduki saksanpähkinä

Saksanpähkinäpuut ovat tarkkoja kasvuolosuhteista, paikallisesta ilmastosta ja niiden tuottamaa satoa saa odottaa peräti 10 vuotta.

Tiesitkö muuten, että laiduntavat lampaat ja saksanpähkinäpuu sopivat hyvin yhteen? Lannoitus ja tuhohyöntäisten karkottaminen käy lampailta nimittäin ihan luonnostaan!              

Saksanpähkinöissä on antioksidantteja ja se on myös omega-3-rasvahappojen lähde. Saksanpähkinöissä on myös kuitua.

Saksanpähkinät kutkuttelevat makuhermoja ja ravintoaineidensa vuoksi tekevät hyvää niin mielelle kuin kehollekin. Ne ovat proteiinipitoisia ja runsaskuituisia rouskuteltavia. 

Herkullisen rouheat saksanpähkinät sisältävät monityydyttymättömiä rasvahappoja  ja mm. kaliumia ja magnesiumia. Rouskuvan rouhea saksanpähkinä sisältää myös kalsiumia ja sinkkiä - herkullisesti!

Ulkonäöltään aivoilta hiukan näyttävät saksanpähkinät ovat puhtipurtavien parhaimmistoa - ja oivallinen osanen terveellistä ruokavaliota.