Ruskovilla x Ruohonjuuri

Suuresti Ruohonjuureen toivottu, ihana Ruskovilla saapuu upeine villatuotteineen Manskun Ruohonjuuren pitämään pop-up myymälää 23.9.–6.10.2023.
Ruskovilla x Ruohonjuuri

Ruskovilla <3 Ruohonjuuri

Ruskovilla tunnetaan suomalaisesta kestävästä vaatetuotannostaan ja tuotteita onkin toivottu kovasti Ruohonjuureen. Tänä päivänä luomumateriaalit, korkea laatu sekä läpinäkyvä lähituotanto ovat ajankohtaisempia kuin koskaan ja Ruohonjuuren sydämen asia, joten asiakkaidemme toiveisiin on helppo vastata. Ruskovilla perustaa pop-up myymälän Manskun Ruohonjuureen 23.9.-6.10.2023.

Pop-upissa tarjolla mm. ylellisen pehmeät ja lämpimät villafleecet, jotka on valmistettu 100 % luomumerinovillasta. Merinovillafleece on luonnollinen ja muoviton vaihtoehto perinteiselle tekokuitufleecelle.

Aikuisille on myös luomumerinovillaisia ulkoilupaitoja ja -housuja sekä silkkivillasta valmistettuja paitoja ja housuja.

Lapsille pop-up myymälästä löytyy ihania villafleece-huppareita, -takkeja, -housuja, vauvoille puolestaan suloisia villafleecehaalareita sekä silkkimyssyjä. Mukana myös rakastetut Ensisetti- ja Ulkoilusetti-lahjapakkaukset.

Esillä on lisäksi mallikappaleet suosituimmista klassikkotuotteista värimalleineen.

Pop-up myymälässä pääset tutustumaan myös innovatiivisiin Metsä-tuotteisiin, joihin on lisätty valmistusvaiheessa Suomessa kehitettyä ja patentoitua Re-Connecting Nature® -metsäuutetta. Uute sisältää turvallisia, monimuotoisia ja hyödyllisiä luonnon mikrobeja.

Ruskovillan tarina alkoi villaisista vaippahousuista

Ruskovilla on suomalainen perheyritys, jonka tarina alkaa 1970-luvun lopulta, kun Helsingissä elektroniikkayrityksessä työskennelleet Anneli Wahlsten ja Mauno Mattson muuttivat elämänmuutoksen innoittamina maaseudun rauhaan Artjärvelle. Luonnonmukainen viljely ja marjatila elättivät perheen kesäisin, mutta talveksi tarvittiin lisää ansiotuloja. Suomessa oli 70-luvulla tarjolla ainoastaan muovipäällysteisiä kestovaippoja ja Anneli ja Mauno halusivat löytää vaatetuotantoon vastuullisempaa kulmaa.

Anneli ja Mauno tarttuivat tuumasta toimeen ja suuntasivat villavaatteiden teko-oppiin Ruotsiin. Anneli tutustui ompeluun ja Mauno kudontaan, ompelukoneisiin, konehuoltoon ja leikkuuseen. He saapuivat takaisin Suomeen pakettiauto pullollaan, mukanaan saumureita, helmakoneita ja vanneleikkuri. Ruskovilla perustetiin Syksyllä 1981.

Ruskovillasta muodostui aito perheyritys, kun Annelin tytär Leena ja vävypoika Ossi tulivat mukaan tomintaan. Leena vastaa nykyään yrityksen mallistosta, ja Ossi on toiminut toimitusjohtajan tehtävissä vuodesta 1999 lähtien. Vaikka virallinen sukupolvenvaihdos tehtiinkin jo 2000-luvun alkupuolella, niin yli 80-vuotias Anneli on edelleen mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa jakaen tietotaitoaan nuoremmille.

Ruskovillan pop-up myymälä on avoinna seuraavasti 23.9.–6.10.2023:

• Ma–pe 11–19
• La 11–18
• Su 12–18

Omistajat Leena ja Ossi ovat myös paikalla viikonloppuisin.

Pop-up-tarjouksena villafleecetakin tai -hupparin ostajalle villafleecelapaset kaupan päälle (arvo 29 €)

Tutustu Ruskovillaan täältä >