Ruohonjuuri jo 35 vuotta!

Asiakkaidemme ansiosta täytimme tänä syksynä jo huimat 35 vuotta!
Ruohonjuuren ensimmäinen myymälä 

"Alussa oli ruoho ja juuri – ja valtava määrä maailmaa syleilevää rakkautta. Oli enemmän aatetta kuin rahaa ja enemmän intoa kuin taitoa."

Pienestä mökistä se alkoi –  nimittäin Ruohonjuuren tarina. Ruohonjuuri sai alkunsa vuonna 1982, kun pieni joukko ihmisiä halusi saada myyntiin ekologisempia vaihtoehtoja tavanomaisille tuotteille.

Elämä 1980-luvulla oli erilaista. Silloin ei kauppojen hyllyiltä löytynyt luomu- tai ekotuotteita, reilun kaupan tuotteista puhumattakaan. Olimme pioneereja. Aluksi toiminta pyöri vapaaehtoistyövoimalla, mutta pikkuhiljaa toiminta kasvoi ja ammattimaistui. Yrjönkadun pikkumökki vaihtui ainakin yhtä elämykselliseen toimitilaan VR:n tiilimakasiineissa Eduskuntataloa vastapäätä.

VR:n makasiineissa kauppaa pyöritettiin viitisentoista vuotta – aina siihen asti, kun kiisteltyjen makasiinien purkutuomio astui voimaan maaliskuussa 2006 ja muutimme VR:n makasiineilta hotelli Presidentin rakennukseen Salomonkadulle Kamppiin maaliskuun lopussa 2006. Makasiineilta poismuutto käänsi yhden suuren sivun Ruohonjuuren historiassa. Uusi sijainti entistä keskeisemmällä liikepaikalla sai aikaan asiakasmäärien huiman nousun ja myös asiakaskunnan monipuolistumisen.

Asiakkaidemme ansiosta täytämme tänä syksynä jo huimat 35 vuotta!

Viime vuosina olemme kasvaneet ja laajentuneet uusille paikkakunnille ja avanneet uusia myymälöitä. Seuraavat myymälämme avautuvat loppuvuodesta 2017 Jyväskylään, vuodenvaihteessa 2017-18 Tukholmaan ja vuonna 2018 Kalasataman Rediin. Uudistunut verkkokauppamme palvelee asiakkaita ympäri Suomen ja tulevaisuudessa myös ulkomailla.

Kuten Ruohonjuuri, myös sen asiakkaat ovat aina askelen edellä. "Meillä ostoksilla käyvät ovat laatutietoisia ja he osaavat valita itselleen parasta. Ruohonjuuren asiakkaat ovat sydämellisiä edelläkävijöitä, jotka opettavat lähipiirilleen parempia valintoja ja haluavat samalla myös parantaa maailmaa", kertoo asiakaspalvelupäällikkömme Tuulia Bucciarelli.

Kiitämme kaikkia ihania asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme yhteisestä matkasta - tästä on hyvä jatkaa yhdessä rohkeasti parempaan päin!