Ruohonjuuri Jyväskylä

Ruohonjuuri Jyväskylä – Tervetuloa tekemään fiksuja valintoja!

Ruohonjuuri saapui Jyväskylään syksyllä 2017 asiakkaidemme vuolaiden toiveiden tuloksena!
Ruohonjuuri Jyväskylä palvelee teitä hymyssä suin ja pilke silmäkulmassa Kauppakeskus Sepässä. Tervetuloa!

Ruohonjuuri Jyväskylä

Ruohonjuuri Jyväskylä

Jyväskylän Ruohonjuuressa tapahtuu:

 • 20.2.2020 klo 12-18 – Nordic Health Sprays – vitamiini- ja magnesiumsuihkeet
 • 22.2.2020 klo 11-16 – Puhdistamon Vihreä omena -energiajuoma ja superfoodit
 • 29.2.2020 klo 11-17 – Laponie of Scandinavia -luonnonkosmetiikka
 • 13.3.2020 klo 12-18 – Nordic Health Sprays -vitamiinisuihkeet ja magnesiumtuotteet
 • 14.3.2020 klo 11-16 – Puhdistamon elektrolyyttijauheet ja superfoodit
 • 21.3.2020 klo 11-17 – Kukoistusta kotimaasta -teemapäivä
 • 21.3.2020 klo 11-17 – Viherjauhe + muut Foodin-superfoodit
 • 21.3.2020 klo 11-17 – Kaurilan saunan kotimaiset luonnonkosmetiikkatuotteet
 • 21.3.2020 klo 11-17 – The Good Guys -kombuchat
 • 21.3.2020 klo 12-16 – Anjan Luontoherkun terveellisemmät makeiset
 • 21.3.2020 klo 11-17 – Goodion suklaat maisteltavissa
 • 4.4.2020 koko päivän – Meikkipäivä Ruohonjuuressa, opastusta ja tarjouksia!
 • 25.4.2020 klo 11-16 – Puhdistamon superfoodit
Ruohonjuuri Jyväskylä
Ruohonjuuri Jyväskylä
Ruohonjuuri Jyväskylä
Ruohonjuuri Jyväskylä
Jyväskylän ruohonjuurelaiset esittäytyvät:

 

JUUSO, MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ:

“Asiakkaat ovat erityisen innoissaan valikoimastamme, koska kaikkia erikoistuotteitamme ei ole aiemmin saanut kovin helposti Keski-Suomesta. Jyväskylän Ruohonjuuressa erikoisuutena on paikalliseen yhteistyöhön panostaminen. Esimerkiksi jyväskyläläisen perheyrityksen Foodinin kanssa teemme käsi kädessä työtä parempien valintojen puolesta. Yhteisenä tavoitteena on, että useammilla ihmisillä olisi mahdollisuus löytää helposti laadukkaita, ravintorikkaita ja vastuullisesti tuotettuja tuotteita.

Ruohonjuuren yhtenä tarkoituksena on tukea suomalaisia pienyrityksiä ja innolla odotammekin, mitä kaikkea yhteistyötä voidaankaan tehdä Keski-Suomessa. Itse olen erityisen innostunut Äänekosken Liimattalasta tulevista Raitaniemen marjatilan tuotteista. Kun kotimaisia marjajauheita ripottelee smoothien sekaan tai puuron päälle, saa valtavan määrän ravintoaineita helposti hyvinvointinsa tueksi.”

 

TARU:
”Olen ruohonjuurelainen parin vuoden ajalta ja uusi jyväskyläläinen. Olen siis ehtinyt testaamaan meidän ihanaa tuotevalikoimaamme reilusti, ja minulta kannattaakin kysellä omia ja asiakkaiden suosikkeja. Meidän valikoimasta ostoskoriini eksyy useimmin papupastaa, raakasuklaata ja henna-hiusvärejä. Edullinen suosikkini on marseillesaippua, sillä sitä voi käyttää niin hiusten, astioiden että jopa pyykinkin pesussa!”

 

MESIMAARIA:
”Minulle on tärkeää positiivinen ilmapiiri siellä missä satun olemaan, pyrin myös luomaan sitä ympärilleni. Uskon, että hymy ja iloinen katse voivat yksin jo parantaa päivää!”

 

EMMA:
”Ensikosketukseni superfoodeihin syntyi aloittaessani työskentelyn Jyväskyläläisellä Foodinilla. Työ yrityksessä joka maahantuo sekä valmistaa luomutuotteita ja superfoodeja antoi mahtavat tietotaidot tuotteista sekä kiinnostuksen luontaistuotealan laajaan kirjoon. Omilla valinnoilla voi vaikuttaa. Puhtaiden raaka-aineiden kanssa käsikkäin kulkee oman paremman jaksamisen lisäksi kestävä kehitys sekä ekologisuus. Omia superfoodsuosikkejani ovat kookosöljy, viherjauhe ja pika-pakuri.”

 

ANNINA:
”Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonnonmukainen elämäntapa ovat minulle sydämen asioita, ja myös toisiaan tukevia sellaisia: aivan kuten fyysinen, psyykkinen ja henkinen hyvinvointimme ovat yhteydessä toisiinsa, myös ympäristömme hyvinvointi on yhteydessä omaamme. Kun pidämme huolta luonnosta, se pitää meistä huolta tarjoamalla puhdasta ravintoa, vettä ja happea. Ja valitessamme reilusti tuotettuja tuotteita, tuemme niin eläinten kuin muiden ihmisten hyvinvointia. Tasapaino ja vuorovaikutteisuus ovat mainioita teemoja tasapuolisesti paremman tulevaisuuden eteen! Vuosien varrella minulla on kertynyt paljon tietoa mm. ravitsemuksesta ja kasvisruokailusta, ja opiskelen diplomifytoterapeutiksi Frantsilan luomuyrttitilan kauniissa puitteissa. Suurella ilolla jaan tätä jo kertynyttä ja jatkuvasti karttuvaa tietoa Ruohonjuuressa työskennellessäni, odotan innolla tapaamistasi!”

 

ROOSA:
”Olen luonnonläheisemmän elämisen puolestapuhuja, lähellä sydäntäni ovat kasvipohjainen ruokavalio sekä luonnollinen kauneudenhoito.”