Ruohonjuuren uudistunut verkkokauppa otettu ilolla vastaan

Ruohonjuuren verkkokauppa siirrettiin lokakuussa Shopify-alustalle ja uudistunut kauppa on saanut asiakkailta erittäin hyvän vastaanoton. Asiakkaiden toiveiden perusteella tehdyt uudistukset on otettu ilolla vastaan. Lanseerauksen jälkeen verkkokaupan myynnin kasvu edelliseen vuoteen verrattuna yli 117%.
Ruohonjuuren uudistunut verkkokauppa otettu ilolla vastaan

Nopeammat ja edullisemmat toimitukset 

Toivelistan kärjessä keikkuivat nopeat ja edullisemmat toimitukset. Jouluruuhkankin keskellä tilaukset lähtevät varastoltamme eteenpäin 1-2 arkipäivässä, ja usein jo jopa saman päivän aikana. 

Ilmainen myymälätoimitus Ruohonjuuren omiin myymälöihin on noussut erittäin suosituksi toimitustavaksi ja tällä hetkellä noin 25 % tilauksista toimitetaankin niihin. Myymälänoutoja kehitetään edelleen, ja vuoden 2021 alkupuolella varauksia voi tehdä myös suoraan myymälään, jolloin palvelu nopeutuu entisestään. 

Budbeen edullinen kotitoimitus kerää kiitoksia pk-seudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakkaiden antama arvosana on ollut 4,9/5, ja kirvoittaa spontaaneja kehuja:

“Kiitos mahtavan nopeasta ja sujuvasta toimituksesta! Tämä oli ensimmäinen toimitukseni Budbeeltä ja valitsen sen varmasti jatkossa aina kun vain mahdollista :)”

“Kiitos! Kaikki toimi tosi hienosti! Toimitus oli tosi nopea, selkeä, kuljetuksen reaaliaikainen seurantajuttu oli tosi kiva (auto ja kartta), aikataulu piti hyvin, toimituksen hinta oli kohtuullinen ja oli tosi ystävällinen palvelu ✨”

“Erittäin nopeaa ja täsmällistä palvelua. Paras kuljetuskokemus ikinä!”

Mojovasti lisää tuotetietoa - myös videolla 

Asiakkaamme etsivät yhä enemmän tietoa valintojensa tueksi. Uudessa verkkokaupassa tuotteita voi etsiä ja suodattaa vaikkapa ominaisuuksien tai ruokavalion perusteella, esimerkkeinä mm. vegaaninen, luomu, gluteeniton, ketogeeninen ja zero waste. Tuotteilta löytyy myös tietoa niiden sertifikaateista ja alkuperämaasta. Näin vastuullisten ja omaan elämäntyyliin sopivien valintojen tekeminen on entistäkin helpompaa. 

Luonnollisesti Ruohonjuuren kuratoitu, vain hyviä tuotteita sisältävä valikoima tekee jo alkujaan valinnan tavallista helpommaksi - jokainen Ruohonjuuressa myytävä tuote on aidosti hyvä tuote. 

Lisätietoa ja käytännöllisiä vinkkejä tuotteiden valintaan ja käyttöön löytyy myös videolta. Jo lähes 1400 tuotteen tuotesivulta löytyy yksi tai useampi video, joka auttaa ostopäätöksen tekemisessä. 

Uudet ominaisuudet myös Ruotsin Happy Food Storen verkkokaupassa 

Ruohonjuuren Ruotsissa toimiva sisarkauppa Happy Food Store siirtyi Shopify-alustalle marraskuun alussa ja avajaisia on juhlittu paikalliseen makuun viritetyin tormakoin tarjouksin. Suomen kaupassa hyväksi havaitut toiminnot on otettu käyttöön ketterästi myös Happy Food Storen kaupassa. Erityisesti Budbee on valloittanut asiakkaat Ruotsissa, ja tällä hetkellä Ruotsissa Budbeen kotiinkuljetusten osuus on jopa 34 %.

Paremmat tuotetiedot ja Videoly -videosisällöt ovat käytössä myös Ruotsin verkkokaupassa. Ruohonjuuren verkkokaupassa jo pitkään käytössä olleet Yotpon tuotearvostelut ja mahdollisuus lisätä arvosteluun kuva tai video tuotiin alustan vaihdon yhteydessä myös ruotsalaisten asiakkaiden käyttöön. 

Uusi vuosi tuo tullessaan uusia tuotteita ja uusia markkinoita

Prosessien yhtenäistämisen myötä ruotsalaiset asiakkaat pääsevät pian nauttimaan huomattavasti aiempaa laajemmasta valikoimasta. Vuoden 2021 aikana Happy Food Store -verkkokaupan tuotevalikoimaa kasvatetaan huomattavasti ja yhä useampi suomalaisen pientuottajan tuote pääsee kokeilemaan siipiään kansainvälisille markkinoille sen kautta. Happy Food Storen englanninkielinen kauppa avautuu alkuvuonna 2021.