RimitaDeo luomudeodorantti pitää pintansa hikisimmälläkin hetkellä

Etsinnät voi nyt lopettaa: todella toimiva ja kainaloiden iholle hyvin hellävarainen luonnonkosmetiikkadeodorantti on nyt löytynyt! Kosolti kiitelty ja kehuttu RimitaDeo pitää kainalot raikkaina jopa kaikkein kovimmissa koetuksissa.
RimitaDeo luomudeodorantti pitää pintansa hikisimmälläkin hetkellä

Elämä on täynnä hikoiluttavia hetkiä: kun esimerkiksi helteet hehkuttelevat, hormonit hyrräävät tai treenit hengästyttävät, hikeä pukkaa taatusti. Ja hyvä niin: hikirauhaset tekevät tärkeää työtään lämmönsäätelyn ja kuona-aineiden poistamisen parissa. Siksi hikirauhasten toimintaa ei olekaan syytä estää antiperspiranttia käyttämällä.

On selvää, ettei alumiinia tai muita kovia aineita kannata sujauttaa kainaloihinsa. Kehoaan kuuntelevan ihmisen valinta onkin perusmarkettien kemikaalikimaroiden sijaan aito ja oikea luonnondeodorantti, joka keskittyy neutralisoimaan hien hajun. Hienhajun hillitseminen onnistuu hyödyntämällä antibakteerisia luonnon antimia, jotka tappavat hiessä elelevät bakteerit — silloin hiki ei haise ja hikirauhaset saavat tehdä tärkeää työtään.

Tehostaan kiitelty RimitaDeo taistelee hienhajua vastaan mm. aloe veran, laventelin, kamomillan ja sitruunan voimin. RimitaDeo ei sisällä lainkaan alumiinia, ruokasoodaa tai etanolipohjaista. Kehuja kahminut luonnondeo on ympäristön ja kainaloiden lisäksi ystävällinen myös vaatteille: se ei tahraa paitoja tai aiheuta muitakaan harmeja. Ja mikä parasta: tämä luonnon antimista tehonsa tempaiseva deodorantti todella toimii!

RimitaDeo, kuvassa luomudeodorantti metsässä

Luomudeodorantti RimitaDeo kehitettiin ratkaisemaan arjen hikoiluttavat haasteet

RimitaDeo sai alkunsa todellisesta tarpeesta: mikään Rimita Greenin Minna Uusitalon kokeilemista luonnonkosmetiikkadeodoranteista ei toiminut hänellä riittävän pätevästi. Peruskauppojen “tavisdeodorantit” sen sijaan saivat aikaan allergisia reaktiota eikä Minna halunnut niitä muistakaan syistä käyttää: ekologisen ihonhoidon parissa toimineena hän tiesi, ettei myrkkyjä kannata tuupata kainaloiden kautta kehoon.

Toimiva luonnondödö piti siis kehittää itse kemistien tuiki tärkeää osaamista hyödyntäen. Useiden reseptien ja pitkäjänteisen puurtamisen tuloksena teknisesti vaativa tuote eli hellävarainen ja tehokas luonnondeodorantti näki vihdoin päivänvalon.

Toimivassa luonnondeodorantissa kiteytyy sen valmistaneen pietarsaarelaisen Rimita Green -perheyrityksen missio: tuoda ihmisten elämään toimivia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka ratkaisevat arkisia haasteita. Yritysfilosofiansa mukaisesti Natrue-luonnonkosmetiikkasertifioidut RimitaDeot ovat luonnollisia, kohtuuhintaisia ja toimivia tuotteita, jotka helpottavat ihmisten jokapäiväistä elämää.

RimitaDeo sensitive

Herkkäihoisten hiet häätää luomudeodorantti RimitaDeon Sensitive-versio

RimitaDeon tuoksuton Sensitive-versio on yhtä tehokas kuin alkuperäinenkin luonnondeodorantti. Tuoksuyliherkkiä varten kehitetty Sensitive-versio on loistava valinta hajuttomuutta havitteleville — ja heille, joiden mielestä ensimmäisen Rimita-deodorantin tuoksu on liian vahva.

Yksi Rimita-deodoranttien suuren suosion salaisuuksista on myös se, että sopivat kaikille. Unisex-deodorantit passaavat sujautettavaksi kainaloihin niin teini-ikäisen ihmisen ensideodoranttina kuin raskaana ollessakin.
Yksi arjen isoimmista omaan kroppaan liittyvistä hyvisteoista on valita luonnollinen deodorantti kemikaalikimaroiden sijaan. RimitaDeon valitsemalla teet hyvää sekä itsellesi että luonnolle.

 Testaa ja tykästy luonnollisesta raikkaudesta!