Regulat on nopea apu kevätväsymykseen

Jos olo on nuutunut ja puhtikin poissa, tehokkaan avun tilanteeseen tuo Regulat. Yksi tömpsy aamuisin tuo kosolti lisätarmoa taipaleellesi. Regulat saa elinvoimasi valloilleen ja karkottaa kevätväsymyksen vikkelästi tiehensä!
Regulat on nopea apu kevätväsymykseen

Kevät saa jotkut ihmiset puhkeamaan kukkaan kun taas osa meistä ei millään meinaa herätä talvihorroksesta. Valon lisääntyminen ja päivien pidentyminen vaikuttaa kuhunkin meistä yksilöllisesti; kaikki eivät virkoa välittömästi.

Kevätväsymykseen on monta syytä. Arkikiireiden keskellä moni on stressaantunut ja kuormittunut, jonka seurauksena unikin kärsii — ja jos ei nuku tarpeeksi, päivällä luonnollisestikin väsyttää. Kevätväsymys voi johtua myös ravintoaineiden puutoksista. Talvella ei tule välttämättä syöneeksi riittävästi vitamiinipitoisia tuorevihanneksia ja kevääseen mennessä ravinneköyhemmän ruokavalion vaikutukset ovat kumuloituneet. Myös talviajan pimeys ja auringonvalon puute vaikuttaa energiatasoihimme ja virkeyteemme. Ihmiset viettävät myös talvella paljon aikaa sisätiloissa ja jotkut eivät ulkoile juuri ollenkaan. Myös se väsyttää.

Lisää virkeyttä kevääseen

On selvää, että keväällä kannattaa nauttia ulkoilmasta, metsässä samoilusta, laittaa yrtit kasvamaan ikkunalaudalle ja hyödyntää täysin rinnoin tuoreita villivihanneksia suoraan luonnosta! Mutta entä jos tähän kaikkeen ei riitä paukkuja?

Silloin kannattaa olla itselleen armollinen; nukkua, jos väsyttää ja kuunnella tarkalla korvalla kehoaan. Jos stressiä on liikaa, elämää on yksinkertaistettava ja menoja karsittava kalenterista.

Nopea ja helppo apu ravintopuutosten korjaamiseen ja elinvoiman lisääminen on Regulat Metabolic, joka vaikuttaa hyvinvointiimme sangen kokonaisvaltaisesti. Sen sisältämä magnesium taistelee puolellamme väsymystä ja uupumusta vastaan, B-ryhmän vitamiinit tukevat hermoston toimintaa ja C-vitamiini ja sinkki avittavat immuniteettiamme pystymään parhaimpaansa. Regulat Metabolic sisältää myös tuiki tärkeää D-vitamiinia, jota kannattaa ehdottomasti nauttia ympärivuotisesti — vaikka kesä onkin tulossa, ei D-vitamiinin syöntiä kannata siis lopettaa.

Regulat Metabolic sopii kaikille; oli vaiva kuin vaiva, ihminen hyötyy Regulatin käytöstä. Koostumukseltaan sangen monipuolinen Regulat Metabolic tuo jokaiselle paljon hyvää. Regulatissa ovat kaikki ravintoaineet luonnollisessa muodossa ja tasapainoisesti, jolloin jokaisen oma keho ottaa siitä sen, mitä juuri hänen kehonsa tarvitsee.

Kiinnitä huomiota suoliston hyvinvointiin!

Jos suolisto ei voi hyvin eivätkä aineenvaihdunta ja ruuansulatus toimi, silloin joku paikka kehossamme prakaa taatusti. Suoliston hyvinvointi on tärkeää esimerkiksi ravintoaineiden imeytymisen ja mielen hyvinvoinnin kannalta. Kun suolisto on hyvässä kunnossa, niin mielihyvähormonitkin hyrräävät paremmin; suolisto on yhteydessä aivoihin vagus- eli kiertäjähermon kautta.

Suolisto on ihmisen toiset aivot ja varsin kokonaisvaltaisesti vaikuttava paketti, josta kannattaa pitää hyvää huolta. Vaikka söisimme täydellisen monipuolisesti, mutta suolistomme ei olisi kunnossa, ravintoaineet eivät imeydy; hyvät ravintoaineet hulahtavat siis hukkaan. Voidaankin sanoa, että ihminen on sitä, mitä imeyttää — ei siis sitä, mitä syö.

Nykyään ihmiset kärsivät suolisto-ongelmista enemmän kuin koskaan ennen. Samaan aikaan Suomessakin syödään masennuslääkkeitä enemmän kuin ikinä. Suolistobakteerien vaikutusta mielenterveyteen tutkitaankin nykyisin ahkerasti.

Entsyymien tärkeät tehtävät

Entsyymit toimivat kehossamme katalyytteinä eli niiden tehtävä on nopeuttaa kemiallisia reaktioita. Entsyymit ovat elimistöllemme olennaisen tärkeitä; ilman niitä kehomme kemialliset reaktiot tapahtuisivat liian hitaasti eikä elämä olisi mahdollista. Yksi entsyymien tärkeistä tehtävistä on ruuan pilkkominen.

Regulat Metabolicin avulla saa helposti varmistettua tärkeiden entsyymien, vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin. Moni Regulatia testannut onkin huomannut energiatasojensa parantuneen; virtaa riittää tiukemmissakin taisteluissa.

Kohti lempeämpää arkea

Ankaratahtisen suorittamisen sijaan kannattaa hellittää hiukan ja lisätä elämässään leppoisia asioita; kaikkea ei todellakaan ole hyvä vääntää väkisin. Liikkumisestakin tulee mielekkäämpää, kun tekee sitä mistä tykkää eikä kampea itseään hikilenkeille, ellei niistä aidosti nauti.

Myönteinen ajattelu ja kiitollisuutta korostava elämänasenne kantavat pitkälle ja kannattelevat myös vaikeina aikoina. Luontoyhteyden vaaliminen, tärkeistä ihmissuhteista huolehtiminen ja kiireetön oleminen ovat myös hyvän elämän rakennuspalikoita. Kesällä ihmiset yleensä voivatkin paremmin, kun aurinko paistaa ja mökkeillään rennoissa tunnelmissa; ollaan siis lähempänä luontoa ja yhdessä läheisten kanssa — palataan juurille. Kun ruokaa lisäksi laitetaan ajan kanssa ja rakkaudella, intentio ja energia ovat erilaisia kuin kiireellä kokattaessa.

Lempeys ulottuu luonnollisesti myös lautaselle: ruoka syödään kiireettömästi, kiitollisina ja hyvillä mielen. Ei syödä seisoskellen tai “siinä sivussa” vaan keskitytään ateriaan; maistellaan ja haistellaan. Myös Regulat kannattaa ottaa läsnäolevasti; keskity tömpsyhetkeen, maistele, pyörittele nestettä suussasi ja tunne kiitollisuutta. Älä anna elämän vilahtaa ohitsesi.

Regulat on kaikin puolin helppo ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointia tukeva valinta, jota ei sen kummemmin tarvitse miettiä eikä stressata; yksi tuote auttaa moneen haasteeseen. Jos et huomaa vaikutusta, niin ihme on!

On tärkeää muistaa olevansa oman elämänsä tärkein ja arvokkain ihminen —  ja senkin myötä kaiken hyvän ja kauniin arvoinen. Kun itse voi hyvin, voimia riittää myös toisten auttamiseen. Tyhjästä on paha nyhjäistä!

Regulatin hyödyt

Moni Reguat Metabolicia kokeillut tuntee voimaantuneensa kokonaisvaltaisesti. Regulat-testiryhmäläiset raportoivat energiatasojen nousua, ravintopuutosten paikkaantumista, ajatusten kirkastumista, väsymyksen kaikkoamista ja olon kaikkinaista kohenemista. Joku toki Regulatista olleen hyötyä myös sokeriaddiktiota vastaan taistellessa ja kevennyskuurien tukena. Myös hiusten ja kynsien koettiin kaunistuneen ja vahvistuneen Regulat Metabolicin käytön ansiosta.

Nämä kaikki mainitut vaikutukset pohjautuvat Regulat Metabolicin monipuoliseen koostumukseen, jossa mm. rauta, B- ja C-vitamiinit, magnesium ja sinkki työskentelevät synergisesti hyvinvoinnin tukena. Tiesitkö muuten, että yhteen Regulat-pullolliseen käytetään kokonainen korillinen luomulaatuisia vihanneksia, hedelmiä ja pähkinöitä?

Moni nauttii Regulat-shottinsa heti aamulla ensimmäiseksi  —  ja jotkut ottavat vielä toiset tömpsyt illalla ennen nukkumaan menoa. Iltanaukku onkin hyvä idea; yöllä ruuansulatus levossa, solut uusiutuu ja kun Regulat-hömpsyn ottaa myös illalla, se pääsee yön aikana rauhassa vaikuttamaan. Todella paljon tapahtuu, kun sinä nukut.

Regulatin kolminkertainen fermentaatio takaa sen, että kaikki ravintoaineet ovat pilkkoutuneet niin pieneksi, että elimistö pystyy ne ihanteellisesti hyödyntämään. Jos tietää suolistonsa olevan todella huonossa kunnossa, kannattaa Regulatia purskutella kevyesti jonkin aikaa suussaan ennen sen nielaisemista. Näin ravintolisä alkaa imeytyä jo suoraan suun limakalvoilta.

Regulatin tehon tuntee kehossaan

Regulat valmistetaan kolminkertaisesti fermentoimalla luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla menelmällä. Regulatin monipuolisesti hyvinvointia tukevat vaikutukset näkyvät muun muassa energian ja elinvoimaisuuden lisääntymisenä. On suoranainen ihme, jos Regulatin vaikutuksia ei havaitse sitä testattuaan!

Tuloksia huomaa siis jo yhden pullon nautittuaan. Mutta säännöllinen käyttö se vasta kannattaakin; kun tekee vähän pidemmän Regulat-kuurin, tulokset näkee vieläkin selkeämmin.

Kokonaisvaltaisesti hyvää tekevää Regulatia on helppoa nauttia: pulloa ravistetaan kevyesti ennen käyttöä. Sitten otetaan hömpsyt! Regulatin mukana tulee aina mittamuki: ota yksi mukillinen aamuisin - ja jos tahdot, niin toinen iltaisin. Terveydeksi!

 

Terveysväitteiden perusteet:

Regulatpro Metabolic sisältää entsyymeiden lisäksi magnesiumia, sinkkiä, mangaania, kromia, foolihappoa sekä C-, D-vitamiinia ja mm. aineenvaihduntatoimintoja ja hermoston hyvinvointia edistäviä B6-vitamiinia, magnesiumia, niasiinia ja B12-vitamiinia.

C-vitamiini ja sinkki edistävät ihon, hiusten ja kynsien normaalina pysymistä. Magnesium, sinkki, B2- ja B12-vitamiini vaikuttavat elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.