Hiustenhoito alkukevään viileillä ilmoilla

Keväinen hiustenhoito voi yllättää! Vaikka aurinko hemmotteleekin meitä parhaansa mukaan, ilmat saattavat olla vielä varsin viileitä - tämä saa hiukset kaipaamaan erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Onneksi kotimaiselta Murumurulta löytyy täydellinen ratkaisu tuulen tuivertamalle takkutukalle! 
Hiustenhoito alkukevään viileillä ilmoilla

Keväinen hiustenhoito voi yllättää! Vaikka aurinko hemmotteleekin meitä parhaansa mukaan, ilmat saattavat olla vielä varsin viileitä - tämä saa hiukset kaipaamaan erityistä hoitoa ja huolenpitoa. Hiukset voivat kulua ja vaurioitua myös ympäristöolosuhteiden vaikutuksesta, kuten vaikkapa uv-säteilystä, pakkasista, tuulesta tai vedestä. Myös liian ahkera peseminen, voimakkaat puhdistustuotteet, mekaaninen käsittely tai lämpökäsittelyt voivat kuluttaa hiusta.

Kotimainen Murumuru -luonnonkosmetiikkasarja tarjoaakin täydellisen apurin keväisten tuulten tuivertaman tukan hiustenhoitoon! Täyteläinen ja ravitseva Silky Smooth Hoitoaine tarjoaa lempeää hoitoa ja upeaa kiiltoa kuiville ja karheille hiuksille. Hoitoaine on myös kerrassaan mainio takkutukan silottaja ja sähköisyyden taltuttaja eikä latista hentoakaan hiusta. Silky Smooth hoitoaine sisältää voittamattoman yhdistelmän suomalaisia, tehokkaita raaka-aineita. Isotakiaisen lehtiuute hoitaa hiuksia, tasapainottaa talineritystä ja hillitsee tulehdusta ja se sopiikin mitä loistavimmin rasvoittuville hiuksille ja herkästä päänahasta kärsiville. Sokerijuurikkaasta saatava betaiini puolestaan kosteuttaa hiuksia tehokkaasti nokkosen lehtiuutteen tuodessa hiuksillesi ennennäkemätöntä kiiltoa. Kirsikkana kakun päällä hoitoaineessa on myös ihastuttavan karkkimainen tuoksu, joka on kaikkien Murumuru -tuotteiden rakastettu ominaisuus!

Murumuru Silky Smooth hoitoaine

Murumuru Silky Smooth hoitoaineen käyttö

Voit käyttää Silky Smoothia hoitoaineen tavoin tai käyttää sitä hiusnaamiona, jolloin voit hemmotella hiuksiasi ja jättää tuotteen vaikuttamaan 5-10 minuutin ajaksi. Mikäli kaipailet kuohkeampaa kuontaloa, kannattaa hiukset pestä ensin hellävaraisella, kosteuttavalla Volume-Up Shampoolla.

Murumuru on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja

Kuten kaikki kotimaisen Murumurun tuotteet, myös Silky Smooth Hoitoaine kehitetään ja valmistetaan alusta loppuun asti lähituotantona Naviterin tehtaalla Helsingissä. Naviter Oy on nopeasti kasvava suomalainen kosmetiikkayritys, joka tunnetaan myös Ekopharma -sarjastaan, joka on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Innovatiivinen ihon- ja hiustenhoitotuotteiden kehitys ja -valmistus ovat Naviterin vahvuuksia. Yritys on erikoistunut ammattikosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan, medikaaliseen kosmetiikkaan sekä herkälle iholle soveltuviin tuotteisiin. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan rakkaudella aina asiakkaisen tarpeita kuunnelle.

Murumuru Silky Smooth hoitoaine sertifikaatit

Murumuru nauttii suurta suosiota myös erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi, joten nyt jos koskaan kannattaa kokeilla, josko löytäisit uuden suosikkisarjasi: Täältä löydät kaikki Murumurun tuotteet >