REDI-kauppakeskus on aidosti erilainen – Ruohonjuurelle se on mahdollisuus!

Ruohonjuuren mielestä erilaisuus on rikkautta ja arvostamme sitä, että Redi on aidosti erilainen kauppakeskus. Meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, tarvitaanko massasta erottuvia kauppakeskuksia.
REDI-kauppakeskus on aidosti erilainen – Ruohonjuurelle se on mahdollisuus!

Julkisuudessa on vuolaasti harmiteltu REDI-kauppakeskuksen pieniä asiakasmääriä, vaikka kauppakeskus on ollut toiminnassa vasta kaksi kuukautta. Kauppakeskus on siis taipaleensa alkumetreillä; Roomaakaan ei rakennettu päivässä.

REDI-kauppakeskuksen kehitykseen suhtaudutaan kärsimättömästi. Kärsimättömyys leimaa niin kauppakeskuksen kulkijoita, jotka eivät löydä tarpeeksi helposti haluamiaan kauppoja, kuin myös yrittäjiä, joiden myynnit eivät ole toteutuneet suunnitellulla tavalla.

Me Ruohonjuuressa olemme tottuneet rakentamaan asioita pitkäjänteisesti ja asiaamme uskoen. Uudet kokeilut eivät menesty heti tai helposti vaan maailman muuttamiseen tarvitaan sekä sisua että sydäntä.

Ruohonjuuren mielestä erilaisuus on rikkautta. Arvostamme sitä, että REDI on aidosti erilainen kauppakeskus ja loistava vastaveto yhden käytävän pitkulaisille kauppakeskuksille, joista kaikista löytyvät samat kansainväliset brändit.

Aidosti erilaisena kauppakeskuksena REDI tarjoaa tilaa lukuisille pienyrityksille. REDI-kauppakeskuksesta löytyy myös Kalasataman olohuone, jossa aikaa voi viettää lokoisasti ilman ostopakkoa. REDI vastaa tarjonnallaan useisiin asioihin, joista tavanomaisia kauppakeskuksia yleisesti kritisoidaan.

Ruohonjuurta ilahduttaa myös REDI-kauppakeskuksen loistava saavutettavuus julkisilla liikennevälineillä. Kun kauppakeskukseen pääsee helposti ilman omaa autoa, ostosten hiilijalanjälkeen olennaisesti vaikuttava “viimeinen maili” järjestyy pienemmin päästöin.

Meillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, tarvitaanko massasta erottuvia kauppakeskuksia. Pelkkä suosion vähyyden harmittelu ei juuri auta, vaan rakentavampaa on olla mukana kehittämässä toimintaa haluamaansa suuntaan.

REDI:n Ruohonjuuressa järjestetään tempaus poikineen: esimerkiksi intiaanilakua, kotimaisia hampputuotteita ja superfoodeja on maisteltavissa teemapäivinään, onnenpyörää pyöritetään ja sinkkuillatkin ovat suunnitteilla. Tempaustemme tarkoituksena on tehdä ostoskokemuksesta elämyksellisempi ja kaupungista hitusen hauskempi.

Ruohonjuuri REDI osallistuu myös Service Hackathoniin, jonka tarkoituksena on kehittää sekä myymäläämme Business Collegen opiskelijoiden innovatiivisten ratkaisujen avulla entistäkin vetovoimaisemmaksi - ja samalla lisätä asiakasvirtaa koko kauppakeskukseen.

 

Lisätietoja antaa ilomielin:

Johanna Koskinen, markkinointipäällikkö

johanna.koskinen@ruohonjuuri.fi

050- 337 0072