Ravitse ihoasi kesää varten!

Kevään ja kesän myötä nautimme taas auringosta; mikäpä sen mukavampi tapa täydentää talven aikana huvenneita D-vitamiinivarastoja!
Ravitse ihoasi kesää varten!

Auringosta kannattaa nauttia, mutta itsensä grillaaminen ei kannata - eikä onneksi ole enää trendikästäkään. Auringolta suojautumiseen panostetaan nykyisin huolellisemmin kuin takavuosina, koska liiallisen paahteen riskit tiedostetaan laajalti. Riittävän korkeakertoimisten (SPF30, SPF50) aurinkosuojavoiteiden käyttö onkin erittäin tärkeää. Suosittelemme valitsemaan luonnonkosmetiikkalaatuisen, fysikaalisen suojan antavan aurinkovoiteen, joka on kemiallisiin verrattuna parempi valinta niin ihmisen kuin ympäristönkin kannalta.

Aurinkovoiteen isäksi ihoa voi vahvistaa myös sisäisesti ja samalla ennaltaehkäistä auringon ihoon aikaansaamia epätoivottuja muutoksia.

Anna ihollesi laadukkaita rakennusaineita

Ihoa voi tukea antamalla sille laadukkaita rakennusaineita, kuten esimerkiksi antioksidanttisia A- ja E-vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja. Beetakaroteeni ja lykopeeni ovat karotenoideja, jotka auttavat suojaamaan auringon uv-säteilyn tuottamilta vapailta radikaaleilta. Beetakaroteeni on A-vitamiinin turvallinen esiaste, josta elimistö muodostaa tarpeen mukaan aktiivista A-vitamiinia. Lykopeeni on kaksi kertaa beetakaroteenia voimakkaampi luonnon suoja-aine. Näitä karotenoideja saadaan ravinnosta mm. porkkanoista ja tomaateista.

Hyvät rasvahapot (omega-3, omega-6) ovat myös ihon ylimpiä ystäviä. Erityisesti jättihelokkiöljyn sisältämä GLA (omega-6) tekee hyvääi erinomaisesti kuiva- ja herkkäihoisille.

MultiKarosin – sisäinen aurinkohattusi

MultiKarosin on erityisesti ihon tarpeisiin suunniteltu laadukas rasvahappo- ja antioksidanttivalmiste, joka sisältää karotenoidien lisäksi jättihelokkiöljyä ja E-vitamiinia, jotka tunnetaan ihon hyvinvoinnille tärkeinä aineksina. E-vitamiini suojaa soluja hapettumisstressiltä.

MultiKarosin toimii siis soluja suojaten ihoa vahvistava lisäravinteena erityisesti ennen kesäkautta ja sopii mainiosti ravitsemaan myös ympäri vuoden. Aloita MultiKarosin-kuuri kaksi viikkoa etukäteen, mikäli suunnittelet kauniin rusketuksen hankkimista tai tiedät aurinkoaltistuksen olevan voimakasta. Muistathan aina suojata ihosi myös vaatetuksella ja ihotyyppisi mukaisella aurinkovoiteella!