Kombuchaelämysten aarreaitta!

Tiesitkö, että Kampin Ruohonjuuressa on Suomen paras ja monipuolisin kombuchavalikoima? Makunystyröitäsi voit ilahduttaa mm. Nokkoskombuchat, Roihuvuoren Virvoitusjuomien, Braben, Kellaripanimon, Ohakune-, The Good Guys-, Karma- ja Lo Bros -sarjojen kombuchoilla - sekä tietysti Puhdistamonkin kukkeilla kulauteltavilla.
Kombuchaelämysten aarreaitta!

- Olemme keskittyneet nimenomaan kotimaisiin pienpanimokombuchoihin sekä poimineet joukkoon parhaat kansainvälisistä kulauteltavista, kombuchaeksperttimme Jussi toteaa.

Vuoden paras kombucha

The Good Guys -sarjan kombuchat valittiin Ruohonjuuren parhaiksi juomiksi.

"The Good Guys -sarjan artesaanikombuchoissa maistuu rakkaus laadukkaisiin raaka-aineisiin ja kunniakkaaseen kombuchaperinteeseen. Pirkkalalaisen pienyrityksen pieteetillä valmistamien luomukombuchojen makuvalikoima on niin laaja, että jokainen löytää taatusti oman suosikkinsa. Kunnioitusta herättää myös The Good Guys:in aktiivinen tuotekehitys, jonka ansiosta villejäkin variantteja saadaan makuhermoja helisyttelemään”, ruohonjuurelaisista koostuva raati perusteli valintaansa.

The Good Guys -kimaran uusin tulokas on kahvikombucha, joka virvoittaa sekä mielen että kielen! Kahvikombuchassa vastajauhettujen kahvipapujen mahtava maku yhdistyy kombuchan kirpakanhappaman aromin kanssa.

Nokkoskombucha - houkuttava uutuus

Yksi tuoreimmista tuttavuuksista on Nokkoskombucha, joka nimensä mukaisesti on valmistettu nokkospohjaan.

- Tärkeintä on yhteys luontoon. Kombuchoissamme yhdistyvätkin luontoäidin tarjoamien herkkujen kunnioitus ja lapsenmielinen kokeilunhalu. Haluamme miettiä jokaisen yksityiskohdan ja tarjota parhaita metsien herkkuja niin, että kyllä tuntuu hyvältä, nokkoskombuchamaakari Lari Laurikkala pohjustaa.

 

Nokkoskombuchat väsätäänkin lähdevesipohjaan kotimaisista yrteistä ja muista metsän antimista. Suuhun sopiva, vienon makeuden ja happamuuden yhdistelmä syntyy luonnon raaka-aineista ja maku taiteillaan sopivaksi todella vähäisellä määrällä luomuruokosokeria. Valmiissa Nokkoskombuchoissa onkin sokeria jäljellä vain 2-3 grammaa per 100 ml - ja ne ovatkin kombuchoistamme kaikkein vähäsokerisimpia.