Turvallisen rusketuksen puolesta!

Tervetuloa valo, lämpö  - ja myös rusketus, joka osaltaan viestii kauniista kesäpäivistä ulkona ja saa hampaatkin näyttämään valkoisemmilta.
Turvallisen rusketuksen puolesta!

Ihonsa kärventäminen auringossa ei onneksi ole enää muotia - megaruskettelun riskit iholle tiedetään jo laajalti. Päivetystä iholleen saa turvallisesti itseruskettavien tuotteiden avulla.

Itseruskettavat voiteet eivät suojaa auringon UV-säteilyltä mutta uskottavan rusketuksen ne antavat helposti ja turvallisemmin. Iho näyttää sitä kautta paremmalta myös ikääntyessään, purkkirusketus onkin myös ns. beautiful aging -ajattelua.

Ihanteellinen perusta mahdollisimman pitkäkestoiselle rusketukselle on tasainen, kosteutettu iho. Kuori iholta kuolleet ihosolut ja karheudet ennen itseruskettavan levitystä. Mitä kosteutetumpi iho, sitä paremmin väriä iho pystyy vastaanottamaan. Kosteuta ihosi hyvin itseruskettavan levitystä edeltävänä päivänä.

Zuii Organic on upea luonnonkosmetiikkamerkki, jolla on taito tehdä luonnon raaka-aineille kunniaa. Palkituilla Zuii Organic -tuotteilla aikaansaatu rusketus on yksinkertaisesti hyvännäköinen ja sävyltään kaunis, levittyy tasaisesti ilman pelkoa oranssista sävystä tai voimakkaista tuoksuista.

Zuii-tuotteiden sisältämä bambumehu ja muut kosteuttajat myös auttavat parantamaan ihon kosteustasapainoa ja antavat iholle kauniin auringon suuteleman hehkun. Ruskettavat ainesosat DHA sekä erytruloosi ovat molemmat luonnollisia sokerimolekyylejä, jotka reagoivat ihon uloimman kerroksen proteiinien ja aminohappojen kanssa värjäten ihon pinnan ruskeaksi. Väri kehittyy iholla ”valmiiksi” 2-6 tuntia levityksestä. Itseruskettavat tuotteet sävyttävät siis ihon pintakerroksen. Tämä ihokerros uusiutuu hilseilemällä.

Pysyvyyttä voidaan pidentää kuorimalla ja kosteuttamalla ihoa säännöllisesti. Valitse itselle mieluisin koostumus ja sävyn voimakkuus, käytä levityskinnasta ja kokeile Zuiin huumaavan tuoksuista kosteuttavaa suihkugeeliä. Koko Zuiin Tan & Treat tuotelinja on virkistävä, elvyttävä, kosteuttava ja vegaaninen. Onnistut takuulla!