Ravintolisätkin voivat olla ruokaa!

Ruohonjuuren valikoimiin ovat juuri ampaiseet Together-sarjan ravintolisät. Mikä niissä on erikoista? Sen saat selville tästä jutusta!
Ravintolisätkin voivat olla ruokaa!

Iso-Britanniasta maailmalle ponnistanut Together Health on kolmen veljeksen ja yhden heidän ystävänsä yritys, jonka missio on luoda aidosti parempaa tulevaisuutta. Lee, Daniel, Phil, ja Bob tekevätkin intohimoisesti töitä paremman terveyden ja parempien tuotteiden puolesta vastuullista liiketoimintaa harjoittaen. Yrityksensä Together Health on alusta asti toiminut yhteiskuntavastuullisesti. Yhteistyötä tehdään esimerkiksi Vitamin Angels UK:n kanssa elintärkeiden ravintoaineiden toimittamiseksi haavoittuvassa asemassa oleville ihmisille ympäri maailmaa. Myös ilmastonmuutos otetaan yrityksessä vakavasti:

- Meille on tärkeää, että toimintamme ei pahenna nykyisiä olosuhteita, vaan päinvastoin. Haluamme jättää mahdollisimman pienen ja terveen jäljen jälkeemme. Olemme minimoineet hiilijalanjälkemme ja kompensoineet yrityksemme päästöt sijoittamalla Amazonin sademetsän uudelleenistutuksiin, Together Healthilta kerrotaan.

- Olemme sertifioitu CarbonNeutral-yritys ja kompensoimme kaikkeen toimistossamme käytettyyn sähköön, postitse lähetettyihin tilauksiin, työmatkoihin ja työkäytössä oleviin ajoneuvoihin liittyvät päästöt.

Kapselin täydeltä täysravintoa

Togetherin ravintolisät ovat täysin lisäaineettomia, maidottomia, soijattomia, gluteenittomia ja vapaita erilaisista täyte-, sidos-, väri- ja makuaineista. Vaatimukset ulottuvat kuitenkin vielä pidemmälle pidemmälle; Together nimittäin varmistaa, että ravintolisien tuotantovaiheissa ei missään käytetä liuottimia tai muita keinotekoisia käsittelyaineita. Siksi sarjan ravintolisät ovatkin markkinoiden puhtaimpia ja turvallisimpia valintoja.

Kokonaan Vegaanisen Together-sarjan ravintolisät ovat täysravintoa; niiden sisältämät ainesosat ovat raakoja ja terveyttä tulvillaan. Matalan lämpötilan menetelmien ja huolellisen valvonnan ansiosta tuoreiden raaka-aineiden vitaaliaineet ovat visusti tallella lopputuotteissa; elävät entsyymit ja fytoravinteet, aminohapot, hivenaineet ja muut bioaktiiviset tekijät ovat valmiina kehosi palvelukseen.Läpinäkyvä valmistusprosessi takaa sen, että Together-tuotteiden ainesosien alkuperä on aina tiedossa.

Aidoista raaka-aineista valmistetut ravintolisät ovat biologisesti aktiivisessa muodossa ja siten kehon käytettävissä välittömästi. Jokaisen tuotteen tarkoin suunniteltu koostumus on kehitetty nimenomaan tehokas biosaatavuus edellä. Kehomme vastaanottaa ja käyttää paremmin vitamiineja sekä kivennäisaineita, kun ne ovat täysravinnon muodossa. Samalla ne ovat myös lempeämpiä vatsalle.

Muista, että olet mitä imeytät. Se, kuinka suuria pitoisuuksia ravintolisät sisältävät eri ravintoaineita, ei ole tärkeintä. Tärkeämpää on se, kuinka paljon aitoja ravintoaineita imeytyy ja löytää tiensä oikeaan paikkaan kehossa ja vielä ihanteellisessa ajassa.

Älä maksa pakkauksesta vaan sen sisällöstä!

Together haluaa pitää kustannukset mahdollisimman alhaisina - tuotteen laadusta tinkimättä. Siitä syystä pakkaus itsessään on mahdollisimman vaatimaton, sydämellinen mutta myös ekologinen. Pakkauksen sisällä oleva biohajoava kalvo on valmistettu uusiutuvasta puumassasta. Se suojaa tuotetta kosteudelta ja UV-valolta jopa kahden vuoden ajan. Kevyen ja pienen pakkauskoon takia Together-ravintolisä onkin helppo ottaa mukaan töihin, salille tai matkalle. Togetherin uusin kehityskohde on pakkauksen saaminen 100 % muovittomaksi ja kokonaan kompostoituvaksi.