Puhtia palavereihin, tehoa työpäivään! Paremmat palaveritarjoilut Ruohonjuuresta

Entistä useampi firma ymmärtää, että palaveritarjoilut vaikuttavat sekä kokoustajien vireeseen että yrityksen brändiin. Siksipä aiempaa useampi yritys hankkiikin työntekijöilleen välipala- ja kokoustarjottavia Ruohonjuuresta.
terveelliset välipalat ja palaveritarjoilut

Ruohonjuuren  tekemän kyselyn mukaan  70 % vastanneista tahtoisi paremmat palaveritarjoilut eli työpäiväänsä piristämään terveellistä ravintoa: kookosvettä, vitamiineja tai pähkinöitä.

Toimialasta ja asemasta riippumatta yli 40 prosenttia vastanneista työntekijöistä kokee, ettei saa työpäivän aikana riittävästi vitamiineja ja ravintoaineita jaksaakseen työssä optimaalisesti.

Mitä vikaa palaveripullissa sitten oikeastaan on? Pavaripulla puhdistettuine sokereineen maistuu monen mieltä hyvältä, ja se antaakin melkoisesti energiaa - ainakin parinkymmenen minuutin ajaksi. Puhdistettulla sokerilla kyllästettyjen makupalojen popsiskelu aiheuttaa kuitenkin verensokerin romahduksen, joka johtaa sokerikrapulaksikin kutsuttuun olotilaan.

Jalostetut hiilihydraatit, joita palaveripullassakin piisaa, aiheuttavat saman vaikutuksen verensokerille kuin suuren sokerimäärän syöminen. Nopean insuliinipiikin jälkeen saattaa työkaveriksi kammeta väsymys ja ärtymys. Ne eivät juuri missään palaverissa kovinkaan kaivattuja tunnelmantuojia.

Mutta ei mitään hätää: Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät fiksut, terveelliset ja ekologiset purtavat tuomaan energiaa ja puhtia työpäivään!

Toimitamme Postin perilletoimituksella paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaidemme toimipaikkoihin. Tilaukset voi mitä mainioimmin noutaa myös Helsingin Kampin myymälästämme (Salomonkatu 5).

Autamme mielellämme koostamaan sopivan paketinkin  yrityksen täsmällisiinkin tarpeisiin. Ota yhteyttä, autamme ilolla:  verkkokauppa@ruohonjuuri.fi tai puhelimitse 030-621 9000. Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 22,32 snt/min ja lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 8,83 snt/min. Jonotus on maksullinen.

YRITYSASIAKKAAMME SUOSITTELEE:

”Tilitoimistomme henkilökunnan työtehoa edesauttavat laadukkaat välipalat ja korkealaatuiset kahvit sekä teet, jotka tilaamme Ruohonjuuren verkkokaupasta tehokkaasti ja vaivattomasti perille toimistoomme toimitettuna. Tilitoimistossamme käväisevät asiakkaamme kummastelevat usein kahvimme erityisen hyvää makua ja palaveritarjontamme kekseliäisyyttä. Raakasuklaakuorrutetut inkiväärinpalat ja mulperit sekä Ambronite-superjuoma ovat meillä Tiliduunarissa vakiotarjottavaa tavanomaisempien luomukahvien ja Yogi-teen lisäksi.  Paljolti viestintä-, valmennus- ja IT-alojen yrityksistä koostuva asiakaskuntamme arvostaa työtehoa ja -hyvinvointia parantavaa tarjoiluamme. Myös oma henkilökuntamme on välipalaratkaisuihimme sangen tyytyväinen.”

-Jyri Pajamo, toimitusjohtaja, Tiliduunari Oy

Osta terveellisemmät palaveritarjoilut ja välipalat >>

Lue myös:

Kun välipalalla on väliä - terveellisemmät treenieväät ja paremmat palaveritarjoilut >>

Palaveripullien aika on ohi - vaihda oitis terveellisempiin purtaviin >>