Nordic Natural Beauty Awards 2022 parhaat on valittu!

Pohjoismaalaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden parhaimmisto 2022 on nyt valittu ja iloksemme voimme kertoa, että löydät niitä Ruohonjuuren valikoimista runsaasti. Lue lisää blogistamme ja kokeile valloittavatko nämä tuotteet sinunkin sydämesi!

Nordic Natural Beauty Awards 2022 parhaat on valittu!

Nordic Natural Beauty Awards palkitsi vuoden 2022 parhaita pohjoismaisia luonnonkosmetiikkatuotteita. Palkintogaalassa juhlitaan vuosittain upeita sarjoja monenlaisissa kauneuden kategorioissa. Kaikille brändeille yhdistäviä arvoja ovat pohjoismaalaisuus, 100 % luonnollisuus sekä ekologisuus. Näitä tuotteita voit siis käyttää hyvillä mielin.

Palkitut tuotteemme


Paras hiusnaamio - BRUNS Hårmask Nr22 hiusnaamio

Tämä luksusluokan hiusnaamio voitti pääpalkinnon kahdessa eri sarjassa ja sai tuomaristonkin aivan hurmokseen! Kategoriat, joissa BRUNS loisti, olivat Paras hiusnaamio sekä Tuomariston valinta (tässä kategoriassa jaettu ykkössija).


Paras muotoilutuote - Four Reasons Nature tuuheuttava muotovaahto

Suomessa valmistettua sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, hoitavuutta ja erinomainen käyttökokemus ansaitsevat hurraa-huudot tälle erinomaiselle muotoilutuotteelle, jota ei turhaan ylistetty.


Paras kuivashampoo - Luonkos Refresh kuivashampoo / hiuspuuteri

Volyymia, tukea ja raikkaat hiukset päiviksi! Zero waste-pakkaus, jossa on helppo sirotinannostelu. Tämä tuote tekee hyvistä hiuspäivistä entistä helpommin saavutettavia.


Paras hiuspohjan öljy - Frantsila Nokkonen & turve hiuspohjan hoitoöljy

Tämä ravitseva ja kotimainen hiuspohjan hoitoöljy on valittu Ruohonjuurenkin parhaaksi hiustuotteeksi, joten ykköspaikka pohjoismaalaisten päänahan tuotteiden joukossa ei yllätä. Tämän tuotteen avulla voit heittää huolesi hilseen, kuivuuden ja kutiavan päänahan suhteen.

 Frantsilan hiuspohjan hoitoöljy jossa turvetta ja yrttejä


Paras öljy - Aiva The Oil ihonhoitoöljy

“Taivaallinen tuoksu, joka muistuttaa vastapaistetun muffinin tuoksua”, kuvaili vieraileva tuomari, joka oli päätä pahkaa ihastunut tähän ylelliseen monitoimituotteeseen. Tällä tuotteella hoituu niin puhdistus, hieronta, kasvojen kuin vartalonkin kosteutus. 


Paras sheivausgeeli - Geisha Shaver Shaving Gel sheivausgeeli

Ihoa kosteuttavia ainesosia sisältävä, sheivauksesta helppoa tekevä geeli palkittiin parhaaksi karvanpoistokategoriassa. Tee arjesta helpompaa ja luontokin kiittää!


Paras nestemäinen saippua - Rimita Oats käsi- ja vartalosaippua

Saat silkkisen pehmeät kädet ja vartalon ihon tällä kotimaisella sitruunaruoholta tuoksuvalla saippualla. Annostelun helppous ja taatusti luonnolliset ainesosat sopivat koko perheen käyttöön.

Rimita Oats käsisaippua ja vartalosaippuat

Lämpimät onnnittelut voittajille!

Rinta rottingilla voimme kertoa, että näiden upeiden tuotteiden lisäksi löydät Ruohonjuuresta lisää mahtavia kotimaisia sekä pohjoismaalaisia luonnonkosmetiikan tuotteita sekä brändejä. Tervetuloa tutustumaan.

Suuret onnittelut kaikille palkituille, jotka tekevät tärkeää työtä paremman ja ekologisemman maailman puolesta. Seisomme rinnallanne ylpeästi!