Paras niveltuote! Nyt se on todistettu.

Harmonia curaMIN® on voittanut maailmalla kymmenittäin palkintoja, mm. paras niveltuote, paras terveystuoteinnovaatio ja paras ravintolisä, ja sillä on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. He kertovat elämänlaatunsa parantuneen ylistäen valmisteen positiivisia vaikutuksia nivelterveyteen, etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen. Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena syntyneiden tehoaineiden – BCM95® ja BosPure® – yhteisvaikutukseen.
Paras niveltuote! Nyt se on todistettu.

Harmonia curaMINin sisältämien ainutlaatuisten uutteiden teho on kliinisesti dokumentoitu.  BCM95®-uutteen sisältämä kurkuma viljellään ilman kemikaaleja ja BosPureen käytetty boswellia poimitaan käsin vahingoittamatta yli 30-vuotiasta puuta.

Luonnollinen ja elimistölle sopiva

Arjuna, intialainen tutkimus- ja tuotekehitysyritys työskentelee luonnon ja ympäristön ehdoilla. Siksi curaMINiin ei ole lisätty täyte-, väri- tai säilöntäaineita. Valmiste sisältää ainoastaan aktiivisia uutteita. Arjuna Ltd. ei myöskään käytä valmistusprosessissaan ylimääräisiä emulgointiaineita, nanotekniikkaa tai mustapippuriuutteita. Tämä on myös yhtiön tutkijoiden kannanotto sille, että edellä mainituilla tekijöillä saattaa olla negatiivista vaikutusta aktiiviaineiden vastaanottoon elimistössä. Lisäaineettomilla eli siinä mielessä mahdollisimman luontaisilla valmisteilla voidaan varmistaa mahdollisimman vähäiset haitta- ja sivuvaikutukset.

BCM95® valmistetaan 100 prosenttisesti aurinkoenergialla ja tuotantoprosessin ylimääräiset aineisosat vettä myöten kierrätetään takaisin luontoon. Kuituaines käytetään maanviljelyksen lannoitteena ja tuotantoprosessissa käytetty vesi kerätään talteen monsuunisateiden aikaan.

Perusteellinen analysointi

Jokaisesta erästä analysoidaan sekä vaikuttavat aineet että mahdolliset epäpuhtaudet, kuten raskasmetallit ja torjunta-aineet. Loppuun asti kehitetty, tutkittu ja hiottu valmistustekniikka vaatii paljon aikaa ja rahaa. Tuloksena syntyy kuitenkin se tärkein: maailman parhaiten dokumentoitu, helposti imeytyvä niveltuote.

Yhdeksän kymmenestä sai avun

Kuluminen, elämäntavat ja perimä vaikuttavat nivelterveyteemme. Aivan kuten muutkin riskitekijät, oksidatiivinen stressi on lähtökohtana nivelvaivoille ja siten jatkuvalle prosessille, jonka myötä nivelemme ja rustomme joutuvat koetukselle.

curaMINin sisältämillä uutteilla on tutkimuksissa osoitettu olevan apua taistelussa oksidatiivista stressiä vastaan. Ensimmäinen tutkimus, jossa BCM95® ja BosPure® -uutetta sisältävää curaMINia käytettiin aktiivivalmisteena, julkaistiin vuonna 2013. Tulokset olivat vakuuttavia – yhdeksän kymmenestä BCM95® ja BosPure® -uutetta sisältävän valmisteen käyttäjästä koki valmisteen auttaneen ylläpitäen ja tukien normaalia nivelterveyttä. Tänä päivänä tutkimuksia on kertynyt jo 69 kappaletta. Tutkimukset vahvistavat, että curaMINin sisältämät BCM95® ja BosPure® -uutteiden yhdistelmä on turvallinen ja tehokas sinun nivelillesi.

Yhdessä curaMIN-tuotteessa on 90 kaps. Normaali päiväannos 2 kapselia päivässä, 1 aamulla ja toinen illalla. Ensimmäisen kahden viikon ajan, suositus on aloittaa tuotteen käyttö kolmella kapselilla päivässä.

Tässä jutussa temmeltävät terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.