Nivelvaivat kanveesiin!

Nivelille kuuluu nyt hyvää: curaMIN-nivelvalmiste on rynnännyt hyvinvoinnin tueksi. Jopa yhdeksän kymmenestä nivelpulmaisesta on saanut curaMIN.ista apua. Mutta mihin curaMIN-tuotteen teho oikein perustuu? Vihiä siihen saat tästä jutusta!
Nivelvaivat kanveesiin!

Turmeronit ovat tehokkaan imeytymisen asialla

curaMIN-valmistaja Arjuna päätti taannoin ratkaista kurkumiinin imeytyvyyteen ja elimistön vastaanottavuuteen liittyvien haasteiden juurisyyt. Sellaisiksi tunnistettiin puhtaan kurkumiinin heikko biosaatavuus - kroppa ei siis pystynyt hyödyntämään ihanteellisesti kurkumiinin arvokkaita aktiiviaineita.

Pitkällisen tutkimustyön tuloksena Arjuna löysi ratkaisuksi tavallisessa uuttomenetelmässä kurkumasta poistuvien eteeristen öljyjen eli turmeronien palauttamisen takaisin kurkumiinivalmisteeseen.
Kun uuttotouhuissa poistuneet turmeronit palautetaan uuttamisen jälkeen takaisin raaka-aineeseen, elimistö tunnistaa kurkumiin jälleen luonnolliseksi raaka-aineeks. Tunnistamisen tuloksena elimistö pystyy ottamaan vastaan arvokkaat ainesosat terveytensä tueksi.  Näin kurkumiini imeytyy elimistöön nopeasti ja pysyy siellä pitkään - jopa kahdeksan tuntia (mikä on kaksi kertaa pidempään kuin tavallisen kurkumiinin vaikutusaika). Koska aktiiviaineiden vahvuus on peruskurkumiinia korkeampi,myös teho on vertaansa vailla!

Kurkumiini-uute palautetaan elimistöllemme ihanteelliseen muotoon

BCM95:llä on tehty 69 kliinistä tutkimusta - eikä itse asiassa mitään muuta kurkumiini-uutetta ei ole käytetty yhtä monessa tutkimuksessa.

Tehtyjen tutkimusten mukaan juuri turmeronit vaikuttavat positiivisesti kurkumiinin aktiivisten aineiden imeytyvyyteen, sillä elimistö tunnistaa ne turmeronien avulla luonnollisiksi aineiksi.

Yhdessä tutkimuksista vertailtiin tavallisen kurkumiini-valmisteen, mustapippurilla terästetyn kurkumiin ja BCM95:n imeytymisnopeutta sekä pysyvyyttä veren seerumissa.

Tutkimus osoittaa, että BCM95 imeytyy nopeammin ja säilyy elimistössä pidempään muihin kurkumiinivalmisteisiin verrattuna. Tämän selittää BCM95:n juurikin turmeronit eli kurkuman luonnollisesti sisältämät eteeriset öljyt. Ero on siinä, että elimistö tunnistaa curaMINin elimistöystävällisenä ja nostaa siten vastaanottokykyään.

Tutkimukset ovat tehty curaMIN-tuotteen päiväannosta vastaavalla annostuksella. Yhdessä curaMIN-tuotteessa on 90 kaps. Normaali päiväannos 2 kapselia päivässä, 1 aamulla ja toinen illalla. Ensimmäisen kahden viikon ajan, suositus on aloittaa tuotteen käyttö kolmella kapselilla päivässä.

Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.