Päivetystä ja kimallusta ihanalle ihollesi!

Jos kalkkilaivan kapteenius ei ole unelmapestisi, apu löytyy Ruohonjuuresta! Zuii Organic -sarjan itseruskettavat voiteet sekä hohdepuuteri ja -voide tuovat hyvinvoivan näköistä päivetystä ihollesi.
kesämeikit

Itseruskettava kasvovesi päivettää pikana!

Huikeaan suosioon ampaissut Zuii Organic -sarjan asteittain itseruskettava kasvovesi (Flora-kasvovesi) antaa kevyellä, geelimäisellä koostumuksellaan luonnollisen päivetyksen ihollesi - tukkimatta ihohuokosia ja vielä anti age-vaikutteisuudellaan hurmaten!

Hehkua ja päivetystä - ihan ilman aurinkoa!

UV-säteiden vaaroista on monen sydän sykkyrällä eikä kroppaa meinaa kehdata käristellä paisteessa järin pitkiä aikoja (ainakaan ilman kunnollista aurinkosuojaa). Zuii Organic -sarjan itseruskettava vaahto tuo avun tähän pulmaan! Sillä nimittäin loihdit ihollesi välittömästi upean päivetyksen, ihan ilman aurinkoa!

Syvän, kullanhohtoisen rusketuksen nappaat ihosi kaunistukseksi itseruskettavan vaahdon avulla - homma onnistuu tyystin ilman oransseja vivahteita! Samaan hengenvetoon tämän luksusluokan tuotteen sisältämät, ravitsevat ainesosat saavat ihosi hehkumaan. Vaahdon sisältämän, luomulaatuisen bambumehun, raakakaakaon ja viinirypäleiden yliveto yhdistelmä auttaa ihoasi säilyttämään kosteuden.

Itseruskettavan vaahdon kevyt ja helposti levittyvä koostumus loihtii ihollesi luonnollisen, kullanhohtoisen rusketuksen jopa 7-10 päiväksi. Ruohonjuuresta löydät Zuii Organic -sarjan itseruskettavia vaahtoja monessa sävyssä - valitse itsellesi parhaiten sopiva!

Zuii hohdevoide kesämeikit

Hohdevoide hurmaa hehkullaan!

Kesäkauteen valmistaujien kesken kosolti kehuja kerännyt Zuii Organic -sarjan hohdevoide  (Flora Luminising Creme) loihtii ihanalle ihollesi kevyen värin ja samettisen sileän lopputuloksen! Hohdevoiteen sisältämien bambu-uutteen, vihreän teen ja kamomillauutteen silkkinen yhdistelmä ei tunnu iholla rasvaiselle vaan tuo lempeä tehokimara iholle hienostuneen hohteen.

Asiakkaamme suosittelee:

"Zuii Organic -sarjan Flora Luminising creme -hohdevoide on aivan ihana hohdevoide! Todella monikäyttöinen tuote, jolla voi korvata jopa meikkivoiteen. Voi myös sekoittaa meikkivoiteeseen jos kaipaat ” hohdetta” kasvoihin. Flora Luminising creme tasoittaa ja siloittaa ihon sävyä. Tästä tykkäsin todella paljon!" - Ciia

Aurinkopuuteri taikoo hohdetta kasvoillesi!

Aurinkopuuteri-Sun (Flora Powder Shimmer Bronzer Sun) puolestaan on hienojakoinen hohdepuuteri, jolla saat muotoa ja hehkua kasvoillesi tukkimatta ihohuokosia rahtusenkaan vertaa. Turhaan ei tätä aurinkopuuteria kutsuta hohdepuuteriksi - se saa nimittäin kasvojesi ihon suorastaan hohtamaan kuulaan ja elinvoimaisen kauniina!

Glitternistin glitterit

Kimallellen kesän juhliin!

Glitterit eli kimalteet tuovat juhlan tuntua ja mahtifiilistä pirskeisiin kuin pirskeisiin! Pieni määrä glitteriä saa arjenkin muuttumaan juhlaksi!

Ruohonjuuressa myytävät glitterit on väsätty pääasiassa kasviperäisestä selluloosasta. Ne ovat täysin luonnossa hajoavia, myrkyttömiä ja vegaanisia, joten niiden takia ei ole eläintenkään tarvinnut kärsiä.

Ruohonjuuren ekoglitterit sisältävät maksimissaan 8% muovia (Styrene/Acrylate Copolymeria), ne maatuvat 4-6 kuukauden aikana. Kimalteemme ovat siis huomattavasti parempi vaihtoehto tavanomaisille glittereille.