Päämääränä: Maailman paras raakasuklaa

Koska tuotteidemme taustojen tunteminen on meille tärkeää, kävi Ruohonjuuren henkilökunta kävi tutustumassa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevaan Goodio-suklaatehtaaseen, jossa laadukkaita raakasuklaita tehdään artesaanihengessä - ja suurella sydämellä.
Päämääränä: Maailman paras raakasuklaa


 


Ruohonjuuren henkilökunta äänesti Goodio-raakasuklaat vuoden parhaiksi tuotteiksi makeat herkut -sarjassa, joten odotukset olivat korkealla!


Goodio-suklaasarja sai alkunsa ideasta tuunata suklaa ravitsemuksellisesti ja makunsa puolesta ihan uudelle tasolle. Tavoitteena oli varsin vaatimattomasti saada aikaan maailman parasta raakasuklaata.


- Kun aloitimme, koimme, ettei maailmassa vielä ollut raakasuklaata, joka makunsa puolesta olisi tarpeeksi hyvää. Halusimme tehdä suklaata, jonka raaka-aineet ovat niin terveellisiä ja laadukkaita, että suklaita voisi hyvillä mielin tarjota vaikka lapsilleen, Goodiolta kerrotaan.


 

Ravinteikkaan raakasuklaan kehittelyyn ajoi myös ravitsemusasioista innostuminen ja ymmärrys siitä, kuinka suuri merkitys ravinnolla on hyvinvointiin.


Raakasuklaamaakareiden alkutaival oli hankalaa, koska resurssit olivat niukat ja mutkia riitti matkan varrella. Intohimo ja sinnikkyys auttoivat kuitenkin selättämään haasteet ja suklaasarja laajeni maku kerrallaan. Tällä hetkellä Goodio-sarja pitää sisällään yksitoista makua.


Goodion missiona on tehdä maailman parhaista raaka-aineista maultaan ylivertaista raakasuklaata, joka tekee hyvää ihmiselle - myös terveyden kannalta. Goodion raakasuklaat ovat täyttä tavaraa, ja niiden jokainen ainesosa on tarkoin harkittu.


 


Suklaatehtaassa vieraillessamme suuren vaikutuksen teki (henkilökunnan innostuksen, suklaan monimuotoisen kirjon ja herkullisuuden lisäksi) suklaamaakareiden antaumuksellinen paneutuminen laatuun ja siihen vaikuttaviin asioihin.


Jokainen Goodio-suklaan raaka-aine on viimeisen päälle harkittu ja alkuperä tarkasti selvillä. Ruohonjuuressa voimmekin suositella Goodion raakasuklaita täydestä sydämestämme - ne ovat hyvän omantunnon herkkuja eettinen valinta. Goodio-suklaita nauttimalla tuet suomalaista pienyritystoimintaa, kaakaon viljelijöitä ja omaa hyvinvointiasi. Siitä vain herkuttelemaan!


PS: Runsaiden suklaamaistiaisten siivittämän ihmiskokeen tulos: raakasuklaa toden totta nostaa serotoniinitasoa aivoissa ja tuo hyvän mielen tullessaan. Myös lieviä ylikierroksia tarmonpuuskinen oli aistittavissa.