Karitevoi on ihonhoidon monitaituri!

Asiakkaamme Mia Backman testasi karitevoita - lue hänen kokemuksia shevoin käytöstä tästä.Asiakkaamme Mia Backman testasi karitevoita - lue hänen kokemuksia shevoin käytöstä tästä.
Karitevoi on ihonhoidon monitaituri!
Tiedättekö kun joskus löytyy niin hyvä tuote, että se tuntuu kelpaavan kaikkeen? Kyllä, kuulostan TV Shopin esittelijältä, mutta siltä tämä innostus minusta myös tuntuu.

Shea-voi, tai Karitevoi riippuen tuotteen pakkaajasta, on ihmetuote johon olen hurahtanut niin että paasaan siitä kaikille. Antakaas kun selitän. Perheessä on siis vaippaikäinen pikku-vauva, herkkääkin herkempi koirani, atooppisella iholla varustettu mieheni ja minä. Olen ohutihoisena juuri oikeassa iässä saamaan pienen paniikin ensimmäisistä rypyistä.Shea-voi, oi Shea-voi. Tämä tuhti kosteuttaja on kaikille meille avuksi.

Satunnaiset vaippaihottumat voidellaan terveiksi tällä, koirani saa Shea-voita tassujen suojaksi pakkasilla. Mieheni puolestaan saa kutiaviin taipeisiinsa tästä helpotusta ilman mielipahaa, hän on minuakin tarkempi ihon kosteuttaja ja ei suostu käyttämään mitään kosmetiikkaa joka ei ole luomua. Itselläni, Shea-voi on yövoiteena sekä kynsinauhojen kosteuttajana parhain. Vaippaikäisen kanssa puuhaillessa käsitä tulee pestyä kymmeniä kertoja päivässä ja kädet kuivavat myös erilailla koppuroiksi kuin ennen. Kun Shea-voin antaa vaikuttaa yön yli käsissä, ovat ne aamulla taas ihanan pehmeät ja "vauvavalmiit".

Koirani, kultani on innokas ulkoilija ja minun täytyy suojata hänen tassunsa pakkasilla jo ennakkoon paleltumilta, ennen hankeen menoa levitänkin varpaisiin ja niiden väleihin Shea-voita. Tämä unohtuu monelta lemmikin omistajalta kovilla pakkasilla, ja onhan tassujen huolto suositeltavaa ihan vaan katujen suolausten jälkeenkin.

Eli tämä on oma ja toistaiseksi ainoa must-have kosmetiikkatuotteeni. Tuntuu että ripsetkin kasvavat tuuheammiksi kun tätä levitän kasvoille säästelemättä. Kaikkien supertuotteiden ei tarvitse olla hinnalla ja kikoilla pilattuja, Shea-voi on sellainen tuote meidän perheellemme.

 

Teksti ja kuva: Mia Backman