Omppu pomppasi uudelle tasolle!

Kevätauringon ensimmäisten säteiden kirvoittamana Ruohonjuuren hyllyille pompahteli uljas uutuus, inkiväärillä ja kurkumalla ryyditetty omenasiiderietikka.
Omppu pomppasi uudelle tasolle!

Tässäpä terveytesi tueksi täydellinen kulauteltava ja kombo, joka yhdistää kolme kovaa tekijää! Kun aloitat aamusi pikkuisella shotilla, saat ruuansulatuselimistösi hyrisemään tyytyväisyyttään.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään. 

VINKKI: Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä. Ruohonjuuren hyllyiltä löytyy suuren suosion saavuttaneita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja juomapillejä neljän kappaleen pakkauksissa. Sekä lämpimille että kylmille juomille soveltuvia teräspillejä voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Teräspillit pestään astianpesukoneessa tai kuumalla vedellä käyttämällä pakkauksessa mukana olevaa puhdistusharjaa.

Upouuden omenasiiderietikan toisena kehoaineena paistatteleva kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, luiden ja hermoston hyvinvointia. Kurkuma huolehtii omalta pieneltä osaltaan myös vastustuskyvystäsi ja pitää kolesterolin kondiksessa.

Omenasiiderietikkaan nakattu inkivääri edistää puolestaan hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia ja vahvistaa sydäntä. Inkivääri kiihdyttää ruoansulatusnesteiden toimintaa - ja sen vuoksi parantaa ruoansulatusta. Inkivääri soveltuu oivasti kylmän kauden erikoishaasteiden helpottamiseen.

Nappaa siis hyvinvointisi tueksi omenasiiderietikka, jossa kolme kovaa paiskaavat kättä menestyksekkäällä tavalla!