Omppu pomppasi uudelle tasolle!

Kevätauringon ensimmäisten säteiden kirvoittamana Ruohonjuuren hyllyille pompahteli uljas uutuus, inkiväärillä ja kurkumalla ryyditetty omenasiiderietikka.
Omppu pomppasi uudelle tasolle!

Tässäpä terveytesi tueksi täydellinen kulauteltava ja kombo, joka yhdistää kolme kovaa tekijää! Kun aloitat aamusi pikkuisella shotilla, saat ruuansulatuselimistösi hyrisemään tyytyväisyyttään.

Omenasiiderietikka on todellinen terveyspommi ja yksinkertaisesti erittäin hyödyllinen ravintoaine ihmiselle. Se sisältää mm. vitamiineja, hivenaineita, aminohappoja ja entsyymejä. Omenasiiderietikan säännöllinen käyttö on helppo ja edullinen tapa tukea terveyttään. Omenasiiderietikassa oleva happo tappaa mikrobeja ja bakteereja ja sillä onkin on antiseptinen ja antibioottinen vaikutus.

VINKKI: Omenasiiderietikkaa kannattaa juoda pillillä, jolloin se ei pääse vahingoittamaan hampaiden kiillettä. Ruohonjuuren hyllyiltä löytyy suuren suosion saavuttaneita, ruostumattomasta teräksestä valmistettuja juomapillejä neljän kappaleen pakkauksissa. Sekä lämpimille että kylmille juomille soveltuvia teräspillejä voit käyttää niitä uudelleen ja uudelleen. Teräspillit pestään astianpesukoneessa tai kuumalla vedellä käyttämällä pakkauksessa mukana olevaa puhdistusharjaa.

Upouuden omenasiiderietikan toisena kehoaineena paistatteleva kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Antiviraalisestikin toimiva kurkuma huolehtii myös vastustuskyvystäsi ja pitää kolesterolin kondiksessa.

Omenasiiderietikkaan nakattu inkivääri edistää puolestaan hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa pahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja vahvistaa sydäntä. Hyvin fenoli-, ja antioksidanttipitoinen inkivääri kiihdyttää ruoansulatusnesteiden toimintaa ja edistää sapen eritystä - ja sen vuoksi parantaa ruoansulatusta. Inkivääri soveltuu oivasti myös flunssan ja tukkoisuuden hoitoon.

Nappaa siis hyvinvointisi tueksi omenasiiderietikka, jossa kolme kovaa paiskaavat kättä menestyksekkäällä tavalla!