Mascobado on sokereiden supersankari

Tässäpä mainio kumppani mukaan matkallesi kohti makeampaa elämää!
Mascobado on sokereiden supersankari

Kyseessä ei ole mikä tahansa sokeri vaan makeutusmaailman supersankari, joka auttaa filippiiniläisiä sokerinviljelijöitä parempaan huomiseen.

Tampereen Kehitysmaakaupan maahantuoma Mascobado on hyvän mielen sokeri vailla vertaa - sitä nauttimalla teet herkullisesti hyvää! Mascobadon kasvattaa, jalostaa ja pakkaa 34 viljelijän Sisspa-osuuskunta Panayan saarella Filippiineillä.

Mascobadoa ostamalla muutat maailmaa rahtusen verran paremmaksi paikaksi. Mascobadon hankkiminen on reilu teko, joka auttaa taifuuni Haiyanin aiheuttamien tuhojen korjaamisessa Filippiineillä. Mascobadosta saatavilla tuloilla on pystytty rakentamaan kokonaan uusi sokerinjalostamo vaurioituneiden korjaamisen ohella ja saatu uusia viljelijöitä reilun kaupan ja viljelyn piiriin Filippiinien korruptoituneissa ja vaikeissa oloissa.

Tämä matka on kuitenkin vasta alussa, sillä uusi tehdas ja sen viljelijät tarvitsevat markkinoita päästäkseen seuraavaan tavoitteeseensa viljelynsä saamiseksi luomusertifioinnin piiriin. Ruohonjuuren asiakkaat ovat korvaamaton linkki suomalaisten osallistamiseksi tätä prosessia.

Ole siis Sinäkin mukana talkoissa auttamassa filippiiniläisiä sokerintuottajia - ja osta mascobadoa heidän tuekseen. Hyvän tekeminen onnistuu nyt hyvin helposti - herkuttelemalla!

Mascobado ruskea ruokosokeri sopii paitsi teehen ja kahviin, niin erinomaisesti myös leivontaan ja ruuanlaittoon. Maista ihastu täyteläiseen Mascobado-sokeriin!