Nuku paremmin ja taltuta stressi: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti

Kiireinen elämänrytmi tuo joskus mukaan stressiä ja unipulmia, joista kärsii nykyään valtavan moni. Onneksi näihinkin vaikeuksiin on saatavilla luonnollista ja tehokasta apua — vaikka olo olisikin ylikuormittunut eikä unta saisi silmäystäkään, kirvestä ei todellakaan kannata heittää kaivoon.
Nuku paremmin ja taltuta stressi: KSM66 ja niDRA auttavat tehokkaasti

Pärjätäkseen stressaavassa työssä pitäisi nukkua hyvin — mikä taas ei onnistu, koska stressin takia uni ei tule. Monelle nykyihmiselle edellä kuvattu oravanpyörä on valitettavasti liiankin tuttu.

Viime vuosina entistä useampi on onneksi saanut korvaamatonta apua kuormittavaan arkeensa stressiä tehokkaasti lievittävästä KSM66-ashwagandhasta ja unihaasteita helpottavasta niDRA-ravintolisästä. Todella laajasti tutkittu ja dokumentoitu KSM66-valmiste sisältää yksinomaan ashwagandhaa kun taas niDRAn toimivuuden takana on KSM66:n lisäksi teholtaan ylivertainen Affron-sahramiuute.

Stressi ja uniongelmat etenevät usein käsi kädessä eikä aina olekaan helppoa tietää, milloin kannattaisi valita KSM66 ja milloin taas paras valinta olisi niDRA. Kiireisimmille lukijoille kerrottakoon tiivistelmänä tämä: jos pääpulmasi on stressi, valintasi on KSM66-ashwagandha. Jos taas uniongelmat ovat suurin haasteesi tai olet temperantiltasi tulinen, niDRA on vielä tätäkin toimivampi valinta.

KSM66-ashwagandha nujertaa stressin ja elvyttää uupuneen

KSM66-ashwagandha lievittää stressiä ja helpottaa uupunutta oloa sangen tehokkaasti. Se pienentää “stressihormoniksi” kutsun kortisolin pitoisuutta ja tasapainottaa pitkäkestoisia stressireaktiota kontrolloivan HPA-akselin toimintaa. Stressitasojamme alentamalla KSM66-ashwagandha auttaa rentoutumaan ja helpottaa siten myös unen tuloa.

Tunne-elämän vakautta edistävä KSM66-ashwagandha auttaa pääsemään eroon stressin aiheuttamasta ärtymyksestä ja turhasta tuittuilusta. Kun stressiä on vähemmän, olo tuntuu seesteisemmältä. Tyynempänä olemme myös tyytyväisempiä elämäämme.

KSM66 onkin erinomainen valinta silloin, kun stressi uhkaa pilata elämän. Kun haitallisen stressin saa poistetuksi arjestaan, moni muu asia ratkeaa kuin itsestään; stressi on yllättävän monen pulmamme juurisyy. Kun stressiä on vähemmän, elämäniloa ja elinvoimaa on enemmän.

niDRAa tuudittelee parempiin uniin ja tukee emotionaalista tasapainoa

Jos suurimmat ongelmasi liittyvän nukkumiseen, valintasi on niDRA, joka vaikuttaa unipulmien juurisyihin. Valvomaan väsyneille niDRA on siis loistava valinta.

niDRAn toiminta perustuu Affron-sahramiuutteen ja KSM66-ashwagandhan hyvälle unelle suotuisaan yhteisvaikutukseen. Synergistisesti toimivan niDRAn avulla mieli ja keho rentoutuvat, olo on rauhallisempi ja matka Nukkumatin luo sujuu sutjakkaasti.

Unipulmia avittavan niDRAn vaikuttavat aineet eivät ole mitä tahansa sahrameita tai ashwagandhoja: ravintolisän sisältämä Affron® on maailman parhaiten dokumentoitu sahramiuute ja KSM66® puolestaan maailman parhaiten dokumentoitu ashwagandha-uute. Tutkittujen tehoaineidensa ylivertaisen yhteisvaikutuksen ansiosta niDRA helpottaa todistetusti nukahtamista ja vähentää sekä rauhattomuutta että hermostuneisuutta.

Toisena tehoaineena niDRAssa vaikuttava Affron-sahramiuute valmistetaan krookuksen kukista, jotka kasvavat Espanjan ylänköjen ääriolosuhteissa Castilla-La Manchan alueella. Affron-uutteen arvokkaana raaka-aineena ovat krookuksen kukkien emit. Yhteen kiloon kuivattua sahramia (eli viiteen kiloon tuoretta) tarvitaan peräti 90 000—170 000 (kerran vuodessa kukkivan) krookuksen kukkaa, jotka poimitaan käsin aikaisin aamulla. Saman päivän aikaan kukista irrotetaan käsityönä yksitellen niiden emit, joista tehdään Affron®–sahramiuutetta. Ei olekaan ihme, että tämä espanjalainen sahramiuute on ainutlaatuisen arvostettua!

Hyvää unta ja emotionaalista tasapainoa kuukauden jokaisena päivänä niDRAn avulla

Moni nainen on havainnut hormonaalisen kiertonsa vaiheiden vaikuttavat melkoisesti sekä uneen että mielialaan. Etenkin kuukautisia edeltävänä ajanjaksona on nukahtaminen meistä monelle vaikeaa ja tunteetkin voivat heilahdella laidasta laitaan. Olo saattaa olla ärtynyt ja mieli madella maata myöten. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: kunnollisen yöunen puolesta työskentelevä niDRA tukee hyvää oloa ja emotionaalista tasapainoa myös ennen kuukautisia ja niiden aikana.

Tulinen ja nopea “Pitta-tyyppi” saa niDRA:sta apua stressin ja unipulmien lievittämiseen

Affron-sahramiuutteen tärkeimmät hyödyt niDRA-ravintolisässä liittyvät rentouden edistämiseen, emotionaaliseen tasapainon tukemiseen ja positiivisen mielialan ylläpitämiseen. Koska sahramiuutteen kaverina niDRAssa vaikuttaa stressiä tehokkaasti lievittävä KSM66-ashwagandha, tuo niDRa loistavaa apua myös ylikuormituksen ja stressin kanssa kamppaileville.

Temperamentiltaan helposti tulistuvalle ihmiselle niDRA on erinomainen valinta myös stressin nujertamiseen, koska tämä kehuja kerännyt ravintolisä sisältää emotionaalista tasapainoa ja positiivista mielialaa tukevaa sahramiuutetta. Siksi ayurvediseltä kehotyypiltään Pittaksi luokitelluille kanssakulkijoillemme niDRA sopiikin yleensä pelkkää KSM66-ashwagandhaa paremmin niin stressin nurjertamiseen kuin unipulmien helpottamiseenkin.

Kuva: Jassu Dammert

KMS66 ja niDRA sopivat myös yhdessä käytettäviksi

Kaksin aina kaunihimpi: KSM66-ashwagandha ja niDRA eivät sulje toisiaan pois. Näitä laajasti mainetta ja kosolti ylistäviä käyttökokemuksia niittäneitä ravintolisiä voi nauttia myös samanaikaisesti.

Silloin on suositeltavaa ottaa yksi kapseli KSM66-ashwagandhaa heti aamutuimaan ja yksi kapseli niDRAa illalla noin tuntia ennen petiin pelmahtamista. Isompiin määriin ei ole tarvetta: edellä mainittu yhdistelmä työskentelee terhakkaasti paremman unen, tasapainoisemman tunne-elämän ja stressittömän elämän tukena.

 

Kuva niDrasta: Jassu Dammert

—------------------------

Tämän kirjoituksen terveysväitteet perustuvat EFSAn odotuslistalla oleviin ashwagandhan ja sahramin väitteisiin, jotka ovat:

Sahrami (Crocus sativus L) edistää emotionaalista tasapainoa ja auttaa tukemaan rentoutumista, ylläpitämään positiivista mielialaa ja hyvää oloa myös ennen kuukautisia ja sen aikana.

Ashwagandha (Withania somnifera) auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia heikkouden, uupumuksen, väsymyksen ja keskittymisen menetyksen tapahtuessa. Ashwagandha tukee henkisen ja hermostuneen ajan ja ahdistuksen aikana. Ashwagandha edistää optimaalista rentoutumista ja emotionaalista tasapainoa. Ashwagandha parantaa kehon vastustuskykyä stressiin sekä auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. Ashwagandha auttaa ylläpitämään henkistä tasapainoa ja emotionaalista vakautta. Ashwagandha tukee unen tuloa.