Nivelille helpotusta - todistetusti

Harmonian curaMIN on erityisesti nivelten hyvinvointiin suunniteltu kurkumavalmiste. Se tuo tehokasta apua nivelten terveyteen ja liikkuvuuteen sekä tukee immuunijärjestelmän toimintaa.
Nivelille helpotusta - todistetusti

Olen aktiivisesti liikuntaa harrastava 48-vuotias nainen Lohjalta. Ammatiltani olen dipl. ravintoterapeutti, terveystuotealan ammattilainen ja sosiaalisen median vaikuttaja. Kun ikää tulee lisää, hidastuu palautuminen ja lihashuollosta muodostuu entistä tärkeämpi osa liikkumista. Liikuntaharrastuksistani erityisesti juoksu rasittaa niveliä. Tämän vuoksi harrastan liikuntaa monipuolisesti erilaisia lajeja yhdistellen. Talvisin maastohiihdän ja kesällä potkupyöräilen, kävelen ja juoksen säännöllisesti. Myös uinti, pyöräily ja kuntosaliharjoittelu ovat loistavia tapoja edistää nivelten hyvinvointia.

Liikunnan lisäksi olen jo pitkään puhunut hyvän ruuan merkityksestä. Asia liittyy läheisesti myös nivelten hyvinvointiin. Epäterveellinen ruokavalio onkin yksi syy moniin terveyshuoliin. Jos haluat tukea omaa nivelterveyttäsi, kiinnitä huomiota valintoihisi ruokakaupassa. Nivelterveyttä ylläpitävä ruokavalio pitää sisällään muun muassa rasvaista kalaa, extraneitsyt oliiviöljyä, pähkinöitä ja siemeniä (liotettuna), avokadoa ja tummanvihreitä vihanneksia. Sen sijaan vältettävien listalla ovat esimerkiksi liiallinen punaisen lihan syöminen, sokeri, valkojauhotuotteet, pikaruoka ja alkoholi.

Ruokavalion lisäksi niveliä voi tukea laadukkaalla ravintolisällä

Nivelten kuluminen, ruokailutottumukset, liikunta ja perimä vaikuttavat kaikkien meidän nivelterveyteen. Lisäksi oksidatiivinen stressi on lähtökohtana tulehduksille, jonka myötä myös nivelemme ja rustomme joutuvat koetukselle. Altistumme oksidatiiviselle stressille ihan päivittäin. Tämän huomaa ajan saatossa nivelten kulumisena, arkuutena ja jäykkyytenä. Työssäni terveystuotealalla olen saanut huomata ihan itse, että tänä päivänä monilla ihmisillä on juuri näitä erilaisia nivelvaivoja. Tehokasta ravintolisää nivelterveyden tukemiskeksi kysytäänkin minulta usein. Ikävien niveltuntemusten vuoksi ei tarvitse kuitenkaan lannistua.

Voimme vaikuttaa oksidatiiviseen stressiin ja nivelten vointiin tutkitun curaMIN®-tuotteen avulla. curaMIN® on todistetusti paras niveltuote. Se on kliinisesti dokumentoitu ja tehokkaasti imeytyvä yhdistelmä BCM95®-uutetta kurkumiinista ja BosPure®-uutetta boswelliasta. curaMIN® suojaa elimistöä oksidatiiviselta stressiltä ja aktivoi immuniteettiamme. Tuote sisältää 30 kertaa tavallista kurkumiinia vahvemman ja hyvin imeytyvän annoksen kurkumiinia. Positiivinen vaikutus tuntuu usein jo muutaman viikon kuluttua käytön aloittamisesta ja vahvistuu käytön jatkamisen myötä. Saamieni asiakaspalautteiden mukaan curaMIN® antaa rahoille vastinetta jo lyhyessä ajassa käytön aloittamisen jälkeen. Asiakkaat ovat kokeneet liikkumisen ilon palanneen, kun epämukavat tuntemukset nivelissä ovat vähentyneet. Lisäksi aamuisin on ihana herätä uuteen päivään, kun nivelet ovat liikkuvammat ja tuntuvat mukavammilta.

Nautinkin kaksi curaMIN® kapselia päivittäin tukeakseni nivelien hyvää liikkuvuutta

curaMIN® niveltuotteen vaikutukset on osoitettu useissa julkaistuissa tutkimuksissa. Ensimmäisessä Suomessa tehdyissä testiryhmissäkin nivelten vointi koheni 95 % testiryhmäläisillä. Tuotteen sisältämä BCM95® auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se myös auttaa suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun taas tuotteen BosPure® tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta. Dipl. ravintoterapeuttina käytän ja suosittelen curaMIN®-tuotetta ennen kaikkea nivelterveyttä tukevan vaikutusten vuoksi. Ylläpitämällä ja tukemalla omaa nivelterveyttä, on miellyttävämpi liikkua ja harrastaa. Nautinkin kaksi curaMIN® kapselia päivittäin tukeakseni nivelien hyvää liikkuvuutta myös tulevaisuudessa. Aloita sinäkin nivelistäsi huolehtiminen jo tänään ja totea curaMIN® niveltuotteen teho itse.

Kirjoittaja: dipl. ravintoterapeutti Anu Kiiveri-Sahila

Löydät Anun aktiivisen arjen Instagram-tilin @anu.kiiveri

(Tekstissä käytetyt terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.)