Jos joka ilta ei lamppu sammu…

...lempeä keino Nukkumatin houkutteluun on siemailla iltateetä enne petiin pelmahtamista.
Jos joka ilta ei lamppu sammu…

Kupposellinen kuumaa on rentoa oloa ruokkiva iltarutiini, joka tyynnyttää kehoa ja mieltä laskeutumaan levolle. Iltateet eivät toki ole nukahtamistuotteista kaikkein järeimpiä, vaan niitä unettavimpia apureita Ruohonjuuresta löytyy ravintolisähyllystä.

Mukillinen hyvältä maistuvaa uniteetä on kuitenkin oivallinen keino nukkumaan menoon valmistauduttaessa. Höyryävän tee-elämyksen äärellä on hyvä pysähtyä - ja vaikka kerrata mielessään asiat, joista sinä päivänä on aivan erityisesti kiitollinen.

Näitä iltateelaatujamme Höyhensaarimatkailun edistämiskeskus suosittelee aivan erityisesti.

Pukka: Night Time Berry

Pukka-teesarjan uusin tulokas on marjaisen maukas Night Time Berry -unitee. Se tuudittelee hellästi suloisiin uniin kamomillan, laventelin, ruusunmarjan ja hibiskuksen avulla. Mukavan makoisa iltatee sopii koko perheen siemailtavaksi.

Clipper: Nighty night (Sleep easy)

Klassikkomainetta nauttiva Clipper-sarjan Sleep easy -yrttitee muutti jokin aika sitten nimeään Nighty nightiksi mutta yhtä kaikki: tee on edelleen viehkosti väsyttävä seuralainen iltojen iloksi. Tämä tee on myös pikajuoksija Nooralotta Nezirin suosikki:

"Eikö uni tule? Kannattaa kokeilla tätä todella luonnollista keinoa helpompaan nukahtamiseen ja parempaan uneen: Clipperin rauhoittava iltatee. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kamomillaa ja melissaa, helpottamaan unentuloa.”, Nooralotta Neziri kehuu.

Yogi Tea: Bedtime

Monen mielestä juurikin Yogi Tea -sarjan iltatee on täydellinen apuri ennen yöpuuhun kiipeämistä. Unettavina tehoaineina tässä yrttiteessä temmeltelevät mm. sitruunamelissa, laventeli ja kamomilla. Bedtime-teen puolesta liputtaa myös työntekijämme Henna:

"Tämä tee on jo vuosia saattanut minut rauhaisasti unten maille. Oikea iltojen luottokaveri.", Henna suosittelee.